mandag den 28. september 2015

Ny bog om succeskvindernes hemmelighed

Bliv indviet i hemmeligheden bag kvinders succes og få oplyst, hvor i hjernen det hidtil ukendte succespunkt er placeret! Succespunktet Hemmeligheden bag kvinders succes giver dig intet mindre end opskriften på et succesfuldt liv på karrieresiden såvel som på den private front.

Succespunktet er skrevet af Peter Horn og Benja Stig Fagerland, to af Nordens førende eksperter inden for kvinder i ledelse, og henvender sig til kvinder, der vil udnytte såvel deres karrieremæssige som personlige potentiale maksimalt. Bogen kombinerer forfatternes ekspertviden med et væld af inspirerende og ærlige interviews med en lang række succesfulde erhvervskvinder, som generøst deler ud af deres erfaringer. Det hele præsenteres i en brugbar, anderledes, provokerende og debatskabende form.

Ud over konkrete anvisninger og metoder til hvordan du får balance i dit liv og din karriere og eksempelvis opnår attraktive bestyrelsesposter, indeholder bogen et dundrende, dørknaldende farvel til Flinkeskolen, der i tidens løb har taget livet af mangt en kvindekarriere.

Blandt de himmelstormende karrierekvinder, som medvirker i bogen, finder man Rigmor Zobel Ravn, som har skrevet et benhårdt og ærligt forord.

Om forfatterne:
Peter Horn, adm. direktør i rådgivningsvirksomheden Peter Horn & Co., har udgivet flere bestsellere om emnerne ledelse og karriere. Han stiftede sammen med en række store virksomheder i sin tid Executive Business Networking i dag en del af WOW og Executive Magazine, der har til formål at fremme kvinder i ledelser og bestyrelser. Han har desuden været aktiv i flere internationale initiativer, herunder Women to the Top. Se mere på hjemmesiden: www.succespunktet.dk. Kontakt: +45 33 93 32 55.

Benja Stig Fagerland er internationalt anerkendt karrierekvindeekspert i ledelse, bestyrelser og netværk og er bl.a. bagkvinden bag succesprojektet Female Future, hvis formål er at uddanne kvindelige kandidater til bestyrelsesposter. Hun er direktør i en erhvervsvirksomhed og medstifter af www.femaleliving.com.

Titel: Succespunktet
Forfattere: Peter Horn og Benja Stig Fagerland
Sider: 277 Pris: 199,– (vejl.)
Forlag: Schultz Forlag Gyldendal
Udkommer: 31. oktober 2007
 

Læs mere her

tags: direktør, interview, storm, virksomhed, 2007, Gyldendal, forfatter, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar