fredag den 25. september 2015

Nyt weekendkursus: Det skjulte rum

Over 2 intense og energigivende dage opnår deltagerne frihed og balance i forhold til deres livshistorie og uerkendte skyggesider.

Kurset er en udvidet version af et enkelt kursusmodul fra kursusrækken, Spring ud som dig, fra coaching– og konsulentvirksomheden Groth&Groth. Talrige kursister har udtrykt ønske om meget mere fordybelse i netop dette modul, og vi har derfor besluttet at etablere det som et selvstændigt weekendkursus.

Det handler om at opnå en forståelse af din livshistorie. Hvor kommer du fra, hvor er du nu og hvordan kan du bruge det til at komme derhen hvor du gerne vil Find dit gennemgående tema og reparer de negative erfaringer. Rum også de sider af dig selv, som du er mindre begejstret for. Tag ejerskab på de lyse sider du ikke troede du havde. Og bliv fri af dine negative historier!

Arbejdet med livshistorien og de uerkendte skyggesider bringer dig dybt ind i dig selv og giver en fantastisk energi.

Groth&Groth er søskendeparret Hasse og Nana Groth; begge er erfarne, certificerede coaches

Hasse har en baggrund som forandringsleder, teamchef og proces–facilitator. Han har i mange år været ansvarlig for et stort antal menneskers faglige og personlige udvikling. Når Hasse taler, så taler han fra hjertet og han rammer sine tilhørere lige dér

Nana har en baggrund som antropolog og konsulent. Hun har i årevis arbejdet med rådgivning og coaching af mennesker i personlige forandringsprocesser og undervist i personlig udvikling. Når Nana taler er det direkte og indlevende, og du får altid personlige erfaringer med...
 

Læs mere her

tags: selvstændig, virksomhed, energi, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar