torsdag den 23. september 2010

Bliv effektiv i din kommunikation

Mange virksomheder er i dag mere komplekse og dynamiske end tidligere, og effektiv kommunikation udgør den lim , der holder virksomheden sammen. Moderne ledere, personaleansvarlige og medarbejdere på alle niveauer i virksomheden kendes på deres evne til at kommunikere både internt og eksternt og effektiviteten af denne evne.

Netop sammenbindingskraften er central for fastholdelsen af medarbejdere, men det kræver gennemsigtighed, at skabe et tydeligt billede af organisationen som et centralt tilhørsforhold for medarbejderen. Loyalitet og commitment skabes først og fremmest gennem effektiv kommunikation.

At kommunikere effektivt er vanskeligere end umiddelbart og kræver indsigt i og en øget bevidsthed om, hvordan man udtrykker sig hensigtsmæssigt - verbalt såvel som non-verbalt. Målrettet udvikling af kommunikationskompetencer er derfor en god investering, som er relevant for den moderne offentlige eller private virksomhed.

Effektiv Kommunikationsledelse (EKL) bygger på de mest centrale områder inden for filosofi og ledelse, kommunikationsteori, og moderne erhvervspsykologi og belyser over tre moduler lederens rolle, ansvar og udfordringer som kommunikator. Uddannelsen er baseret på blended learning, hvilket sikrer en unik fleksibilitet via e-learning og praktisk input fra kursusdage, som bliver afholdt på lækre hoteller.

Læs mere på www.probana.com/ekl.asp

Læs mere her

tags: virksomhed, fleksibilitet, psykologi, kommunikation, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar