onsdag den 1. september 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Strategien vil give firmaet dødsstødet

Sådan slipper du udenom festudvalget
Ender du altid ender i bestyrelsen, festudvalget eller øverst på listen over dem, der bager kage til sommerfesten? Se hvordan du slipper for de trælse opgaver.
Læs mere her

Skrot stoltheden – bed om hjælp
Har du gabt over for stor en mundfuld på jobbet, bør du indrømme det over for din leder. Ellers risikerer både opgaverne og din arbejdsglæde at lide under din ærekærhed.
Læs mere her

Stort potentiale i smartere produktudvikling
Danske virksomheder er ved at drukne i udvikling, nytænkning og kompleksitet i et omfang, der skader indtjeningen. Imens ligger der et stort uudnyttet effektiviseringspotentiale i at forenkle og standardisere produkterne, lyder opmuntring fra ph.d.er.
Læs mere her

TDC-mand på banen i Parken
Bestyrelsesformand Hans Munk Nielsen overtager midlertidigt chefstolen i Parken Sport & Entertainment. Manden, der med 16 år i toppen af TDC, har formået at værne om sin person.
Læs mere her

Strategien vil give firmaet dødsstødet
Krisen har tæret på virksomheden. Som administrerende direktør har du en klar mening om, hvad der er det rette at gøre nu for at sikre virksomhedens overlevelse. Men ejerens strategi er en anden, som vil koste virksomheden livet. Hvem går du til?
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar