søndag den 12. september 2010

Eftteruddannelse skaber resultater

I en markedssituation hvor konkurrencen er hårdere end nogensinde før, spiller viden i alle organisationer en afgørende rolle. Uden videntunge medarbejdere synes det nærmest umuligt at opnå virksomhedens mål. Det kan derfor godt betale sig at efteruddanne sine medarbejdere, eftersom det er disse, som skaber konkurrencefordele og sorte tal på bundlinjen.

Fra arbejdsgivers side er et af de største argumenter imod efteruddannelse, at det ofte inddrager for meget af medarbejdernes tid. Et forståligt argument eftersom de fleste uddannelser kræver meget tid væk fra arbejdspladsen. Hos Aktiv Kurser / Probana tilbyder vi uddannelser, som imødekommer denne problemstilling, da de alle er baseret på e-learning, hvilket giver Dem mulighed for at læse, når De vil og kan, og desuden kræver det kun en internetadgang, før De har adgang til hele uddannelsesplatformen med pensum, cases og dialogforum.

Uddannelserne er inddelt i op til seks moduler, der hvert afsluttes med en kursusdag på hotel, hvor en erfaren underviser vil relatere teorien til praksis. Denne model bifaldes af deltagerne og viser fantastiske resultater, der på ingen måde kan sammenlignes med korte en- eller to-dags kurser.

Aktiv Kurser / Probana er blandt landets førende uddannelsesudbydere indenfor ledelse, HR og arbejdsmiljø. Uddannelserne er udarbejdet sammen med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar