fredag den 3. september 2010

Peter Stenholm - ny direktør i Dansk Byggeri

Dansk Byggeri har ansat advokat Peter Stenholm som direktør med ansvar for overenskomster og jura

Dansk Byggeris nye direktør er den 45-årige advokat Peter Stenholm. Han kommer fra erhvervsorganisationen DI, hvor han de seneste to år har været underdirektør med ansvar for en række af DI's overenskomstområder, overenskomstudvikling samt fag- og arbejdsretlig konfliktløsning.

Peter Stenholm har desuden været chef for DI's arbejdsmiljøområder, DI's Call-Center ligesom han er fungerende chef for Brancheservicecenter for BilBranchen.

Dansk Byggeris direktion består nu af adm. direktør Lars Storr-Hansen, direktør Michael H. Nielsen og den nye direktør, Peter Stenholm. Dansk Byggeri har ønsket at styrke organisationen med en samling af to af de mest medlemsrettede områder, nemlig Dansk Byggeris arbejdsgiversekretariat med ansvar for overenskomster og ansættelsesforhold og juridisk afdeling, til et samlet direktørområde. Peter Stenholm får desuden ansvar for International Afdeling, Ankenævnet og Byggaranti.

- Peter Stenholm er kendt for at være god til at samle medlemmernes forskellige interesser, så alle parter oplever, at de bliver hørt og imødekommet. Hertil kommer, at han udmærker sig som en overbevisende forhandler i overenskomstforhold. Netop overenskomstforhandlingerne bliver en af Peters kerneopgaver i Dansk Byggeri, understreger adm. direktør Lars Storr-Hansen, som ser meget frem til samarbejdet.

Peter Stenholm tiltræder i Dansk Byggeri den 7. september.

Download foto af Peter Stenholm: http://billeder.danskbyggeri.dk/download/Site/index.jsp recordID=27068

Kontakt:
Adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri, på telefon 41 19 33 04
Kommunikationschef Inger Petersen Thalund på telefon 26 21 33 23

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar