onsdag den 29. september 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Maleren af de rene linjer

DIs nye magtmand
Danmarks førende embedsmand, Karsten Dybvad, skal fra 1. december tale storindustriens interesser. Karsten Dybvad, der har en fortid hos LO og AE-rådet, skal nu kæmpe for lavere skatter og afvikling af efterløn.
Læs mere her

En eklatant næse for finansverdenen
Christian Dyvig har en lang karriere i den internationale bankverden bag sig. I går blev han en del af den omdiskuterede FIH Erhvervsbank. Læs om den private mand med næse for finans.
Læs mere her

Mini bestyrelsespost til Don Ø
Fra fodbold til chokoladekurser: Tidligere bestyrelsesformand i Parken, Flemming Østergaard, indtræder som bestyrelsesformand for virksomheden Oplevelsesgaver.dk.
Læs mere her

Når din medarbejder er som en "åben bog"
Hvor tæt har du egentlig lyst til at komme på en kollega?
Læs mere her

Maratonrytteren fra FIH Erhvervsbank
Administrerende direktør i FIH Erhvervsbank Henrik Sjøgreen har redet stormen af, efter de islandske ejere Kaupthing gik konkurs. Nu er banken igen klar til at udfordre det marked for erhvervslån, der har ligget stille på grund af krisen.
Læs mere her

Virksomheder kæmper om minoriteter
I fremtiden vil virksomhederne gøre en ihærdig indsats for at få folk med forskellige baggrunde indlemmet på arbejdspladsen. Et netværk for homo- og biseksuelle på tværs af danske virksomheder er seneste eksempel.
Læs mere her

»Det giver mig energi og motivation«
Programmør Lars Frandsen er programmør og med i Microsofts netværk for homoseksuelle. Han er glad for, at firmaet anerkender ham som en hel medarbejder.
Læs mere her

Byggepladser dumper i tilsyn
147 af 242 arbejdspladser dumpede, da Arbejdstilsynet kom på besøg for at tjekke livsfarligt arbejde, tunge løft og vinterklargøring.
Læs mere her

Og de nominerede til Årets Leder er ...
Ledernes Hovedorganisation kårer hvert år en leder, der har udmærket sig i det forgangne år. Sidste års pris gik for første gang til en leder uden for erhvervslivet. Dette års nominerede spænder fra en restaurationsboss over en museumsleder til en medieboss.
Læs mere her

Maleren af de rene linjer
Som næstformand for Pandora er den tidligere B&O-direktør tilbage i søgelyset. Efter hans spektakulære fyring er han blevet bestyrelsesmedlem i en række vidt forskellige virksomheder. Her nyder han at tænke fredadrettet i de lange linjer.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar