torsdag den 16. september 2010

Ledere søger redskaber i en vanskelig tid

University College Sjællands Center for Videreuddannelse oplever en markant stigende efterspørgsel efter lederuddannelse. Hos os har vi i år dobbelt så mange henvendelser på vores lederuddannelse, som vi havde i 2009. siger dekan Lars Thore Jensen, som er ansvarlig for efter- og videreuddannelse på University College Sjælland.


Vi oplever, at mange ledere og mennesker som gerne vil være ledere i stigende grad efterspørger viden og faglighed i ledelsen. Vi får henvendelser fra mennesker som ønsker en hel diplomuddannelse i ledelse og vi får henvendelser fra studerende som ønsker at dygtiggøre sig inden for projektledelse, coaching eller forandringsledelse.

Krisen kræver dygtige ledere
Aktuelt har finanskrisen betydet fyringer og som leder kræver det redskaber at kunne agere forandringsagenter i den virkelighed. Det er helt tydeligt, at ledere i dag har brug for en ballast, som er en anden end den de har fået fra deres faglige, videregående eller deres grunduddannelse. Det er både private og offentligt ansatte, som melder sig på banen. Det er tydeligt, at det stigende økonomiske pres, som både private virksomheder og offentlige institutioner oplever, medfører ønsker om mere uddannelse hos de ansatte slutter Lars Thore Jensen.

Om Center for Videreuddannelse
Center for Videreuddannelse udbyder efter- og videreuddannelsesaktiviteter til professionelle aftagere og andre, som kan anvende den viden, der er samlet inden for University College Sjælland.

Vi er løbende i dialog med kursister, studerende og andre, som interesserer sig for efter- og videreuddannelse i Region Sjælland. Uddannelsen tilrettelægges som et tæt samspil mellem teori og praksis.

Der lægges vægt på innovation samt erhvervs- og professionsforankring. Uddannelsesaktiviteten udvikles i samarbejdsrelationer regionalt, nationalt og internationalt.

Læs meget mere om UCSJs lederuddannelser på www.ucsj.dk/ledelse

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar