mandag den 20. september 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om LO: Psykisk arbejdsmiljø overses København

Novozymes? forskningsdirektør udnævnt til professor på DTU
Over halvdelen af de ansatte i Novozymes R&D-afdeling kommer fra DTU. I fremtiden vil flere blive ansat i udlandet, men outsourcing skal ikke kun ske for at spare penge, understregede den nye professor i sit tiltrædelsesforelæsning.
Læs mere her

To jyske installatørfirmaer i åben krig
Dansk Miljø og Energiforsyning anklager konkurrenten Skatek for tyveri af erhvervshemmeligheder. 27. september skal de mødes i Viborg Ret, og fingrene bliver ikke lagt imellem, når slaget skal afgøres.
Læs mere her

Danskerne elsker chefen
Trods finanskrisen, fyringsrunder, nedskæringer og tiltagende stressproblemer er danskerne det folkefærd i verden, der er gladest for deres arbejdsgiver.
Læs mere her

Singapore frister europæiske forskere
Mens Danmark og andre europæiske lande skærer i bevillingerne til offentlig forskning, tildeler asiatiske lande området flere og flere penge. Det resulterer blandt andet i en lind strøm af europæiske forskere, der slår sig ned i Singapore.
Læs mere her

LO: Psykisk arbejdsmiljø overses København
Arbejdstilsynet sørger ikke i tilstrækkelig grad for, at der er orden i det psykiske arbejdsmiljø på landets virksomheder. Tilsynets ressourcer er for få, og dets værktøjer er for dårlige.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar