torsdag den 30. september 2010

Ledere skal være forandringskompetente

Som leder er det et must at kunne håndtere og motivere forandringsprocesser. Oftest er den første reaktion fra de involverede; modstand - og derfor er det vigtigt, at man på en motiverende og konstruktiv måde kan overbevise om, at det er rigtigt og nødvendigt.

Ingen moderne arbejdspladser - offentlige som private - kan alene hvile på tidligere meritter og fastlåste selvforståelser. De er en del af en dynamisk verden, der hele tiden stiller store krav og forventninger til en individuel service i topklasse.

Aktiv Kurser / Probana har i samarbejde med erfarne kræfter indenfor dansk erhvervsliv og førende forskere udviklet en ny spændende 6 modulers lederuddannelse. Her fokuseres der bl.a. på, hvordan man gennemfører effektive og succesfulde forandringer og undgår konflikter og frustrationer undervejs. Læs mere om uddannelsen ved følge nedenstående link.

Uddannelsen er baseret på e-learning, hvilket giver Dem mulighed for at læse, når De vil og kan, og desuden kræver det kun en internetadgang, før De har adgang til hele uddannelsesplatformen med pensum, cases og dialogforum. Uddannelsen er inddelt i seks moduler, der hvert afsluttes med en kursusdag på hotel, hvor erfarne undervisere sørger for at koble teorien til praksis og sikrer en forankring af uddannelsen i den enkelte deltagers hverdag. Denne model bifaldes af deltagerne og viser fantastiske resultater, der på ingen måde kan sammenlignes med korte en- eller to-dags kurser.

Læs mere her

tags: internet, uddannelse, Probana,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar