tirsdag den 7. september 2010

Ny undersøgelse. University College Sjælland slår danmarksrekord i antal af studerende på professionsbacheloruddannelser

Ny undersøgelse viser, at flere unge i Region Sjælland sammenlignet med det øvrige Danmark vælger de mellemlange uddannelser som fx lærer, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske.

I fredags fremlagde Region Sjællland en ny undersøgelse, der viser, at andelen der gennemfører en professionsbachelor, er højere blandt de unge fra Region Sjælland (39,1 %) end blandt de unge fra det øvrige Danmark (37,2 %).

"Vi rekrutterer størstedelen af vores studerende lokalt og mange vælger en af vores uddannelser frem for fx en universitetsuddannelse. Mange i vores region tiltrækkes af kombinationen af teori og praksis, som er kendetegnende for vores uddannelser" forklarer kommunikationschef Michael Jungfalk.

University College Sjælland har desuden oplevet et rekord stort ansøgertal i år. Flere uddannelser er fyldt op. Er der stadig nogen, som drømmer om at komme i gang kan det nås endnu. University College Sjælland optager studerende helt frem til midten af september.

Se mere på www.ucsj.dk/ledigepladser

Kilde
:
Region Sjællands undersøgelse af unges veje gennem uddannelsessystemet, som blev offentliggjort den 27. august. Se Region Sjællands undersøgelse her: http://www.regionsjaelland.dk/publikationer/uddannelse/Documents/Undersøgelse%20af%20unges%20veje%20gennem%20uddannelsessystemet%20-%20region%20sjælland%202010.pdf

Fakta:
University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 9 mellemlange videregående uddannelser: bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, fysioterapeut, leisure management, lærer, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske.

University College Sjælland har 7000 studerende og 680 medarbejdere fordelt på 4 campusser.

Kontaktinformation:
Kommunikationschef Michael Jungfalk tlf. 7248 1072
Kommunikationskonsulent Anne Marie Underbjerg tlf. 7248 1099

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar