onsdag den 15. september 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Svært ved at vinde respekt, Benjamin?

Ingeniørens børn klarer sig dårligere end advokatens
Ny norsk forskning kortlægger, hvilke børn, der kravler ned af den sociale rangstige. Ingeniørernes børn klarer sig dårligere end juristens, men bedre end direktørens.
Læs mere her

Mulig ny Carlsberg-formand er 'Mr. Nano'
Bestyrelsesformand Povl Krogsgård-Larsens eget bud på sin afløser på formandsposten i Carlsberg er en af verdens førende nanoforskere. Flemming Besenbachers akademiske CV er alenlangt, men som bestyrelsesmedlem i Carlsberg er han ukendt, men anerkendt internt.
Læs mere her

Giv slendrianen klar besked
Ansatte, som har vanskeligt ved at dukke op til tiden til de aftalte møder og i det hele taget har en skidt mødekultur, skal konfronteres direkte med problemet.
Læs mere her

Lene Espersen vil ændre forskerskatten
Højtlønnede udlændinge skal gradvist betale mere i skat, fremfor i dag, hvor de efter en kort årrække går fra at betale 25-33 pct. i skat til fuld skat. Alt for mange smutter, når den nuværende ordning udløber, lyder det fra ministeren.
Læs mere her

Talenter skal fylde virksomhederne
Uanset om musikproduceren Remee leder efter spirende popstjerner eller forretningspartnere og ansatte til sin natklub og sit tyrkiske ferieparadis, søger han talentfulde mennesker at arbejde sammen med.
Læs mere her

En kvinde med skabertrang
Man må samle for at opnå resultater, mener Katia K. Østergaard. Til oktober skifter hun fra direktør i Dansk Erhverv til administrerende direktør i HORESTA. Visionen er at samle branchen.
Læs mere her

Svært ved at vinde respekt, Benjamin?
|UGENS DILEMMA| Du er ung og dygtig. Men selv om ledelsen ikke i tvivl om, at du er den rette til at være leder, volder det problemer, at du er en del yngre og mindre erfaren end dine medarbejdere. En af de ansatte behandler dig ligefrem som et barn. Hvordan vil du sætte dig i respekt?
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar