onsdag den 10. november 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om KTO stiller med otte nye krav

Strit ikke den stride ud
Har du som ny leder »arvet« en medarbejder, som er ubehøvlet, men dygtig til sine opgaver, er det i første omgang din opgave at opdrage ham til at blive bedre at samarbejde med.
Læs mere her

Øllet har taget over efter fodbolden
Da han var yngre, var han en habil fodboldspiller. I dag er fodbolden lagt væk, men tacklingerne kan Carlsbergs topchef stadig få brug for. Nu foregår de bare på de bonede gulve.
Læs mere her

Hvor længe må skilsmissen give problemer på jobbet?
UGENS DILEMMA: Måske gør ekskonen stadig livet surt for en af dine ansatte her et år efter hans skilsmisse. Men han præsterer ikke godt nok, og det går ud over kollegerne. Er det en trussel om fyring eller en opfordring til at søge psykolog, som kan få ham op i gear igen?
Læs mere her

Chefen vil kende din sygdom
Kort sygefravær dækker over 90 pct. af alle sygemeldinger og koster hvert år arbejdsgiverne 21 mia. kr. Arbejdsgiverne har ikke krav på at vide, hvad de ansatte fejler. Det gør det svært at sætte forebyggende ind på arbejdspladserne, mener DI, som vil have ret til at få at vide, hvad den enkelte ansattes sygemelding skyldes. Forslaget møder kritik fra FOA.
Læs mere her

KTO stiller med otte nye krav
De 550.000 offentligt ansatte, som er organiseret i KTO, har otte krav til de forhandlinger om nye overenskomster, som indledes sidst på måneden.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar