fredag den 5. november 2010

Marcus Jonsson ny nordisk markedschef for Home Entertainment hos LG Electronics

LG Electronics har rekrutteret Marcus Jonsson som nordisk markedschef for Home Entertainment. Marcus Jonsson får ansvaret for markedsføringen og styrkelse af varemærket inden for tv og Audio/Video. Marcus Jonsson kommer fra Svenska Spel, hvor han har været ansat i ni år, senest som markedschef for sportsspil og poker, og forud for det har han blandt andet været ansat som markedschef for Nummerspelen .

Jeg har fået et rigtig godt indtryk af LG Electronics, som har et fantastisk produktudbud og spændende ambitioner for det nordiske marked. Jeg ser virkelig frem til at være en del af den strategi, som LG har anlagt inden for tv og Audio/Video, som har fokus på at formidle brugervenlighed med de mange smarte tjenester og funktioner, som vi tilbyder, siger Marcus Jonsson.

LG har allerede vundet mange priser og er et stærkt varemærke inden for Home Entertainment, men vi har sat ambitiøse mål for at styrke vores position på det nordiske marked og øge vores markedsandele, siger Lena Hjorth, markedsdirektør hos LG Electronics Nordic. Marcus Jonsson har en spændende baggrund, mange års erfaring og kompetencer inden for forbrugerdrevet markedsføring. Han vil blive et stort aktiv for os, når vi giver kommunikationen en ny dimension med brugeren i fokus.

Siden etableringen i Sverige i 1999 har LG Electronics konstant øget sit salg inden for forbrugerelektronikområdet og er i dag en af markedets førende i Norden inden for fladskærms-tv og hjemmebiosystemer. Visionen for det lokale marked er, at LG skal være det foretrukne valg for forbrugere, som ønsker en større oplevelse inden for hjemmeunderholdning. Takket være store satsninger inden for området Smart TV har LG taget føringen inden for udviklingen af nye tjenester, som forbrugerne efterspørger. Et eksempel herpå er det seneste nye samarbejde, som LG har indgået med SF Anytime, hvor brugeren får adgang til en hel videobutik direkte fra sit LG TV.

For yderligere information, kontakt venligst:
Lena Hjorth

Marketing director

LG Electronics Nordic AB
Box 83, SE-164 94 Kista
Tlf: +46 (0)8 566 415 60
Mobil: +46 (0)706 234 756

Læs mere her

tags: direktør, SF, markedsføring, Sverige, poker, Audi, Entertainment, fladskærm, forbrugerelektronik, LG, kommunikation, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar