tirsdag den 23. november 2010

Krisemøder og protester inden SU-demonstration i morgen

Regeringens SU-reform har fået unge på landets gymnasier og universiteter op af stolene. Det betyder, at der i dag bliver afholdt krisemøder inden de i morgen vil tage til en hastigt arrangeret demonstration, som initiativet Unge ta r ansvar har indkaldt.

Formand for Danske Studerendes Fællesråd, Mikkel Zeuthen forklarer:

Regeringen skal ikke tro at de kan luske det her igennem uden protester. Derfor har vi indkaldt til en lyn-demonstration i morgen, når forhandlingerne går i gang. Studerende afholder i dag krisemøder på en lang række uddannelser, for at diskutere, hvordan vi kan tale politikerne til fornuft udtaler Mikkel Zeuthen.

De unge vil gøre, hvad de kan for at trænge igennem til politikerne.
I forbindelse med demonstrationen vil de derfor arrangere forskellige happenings og aktioner for at få politikkerne til at indse vigtigheden af SU en.

Formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Frederik Gjørup Nielsen udtaler:

Regeringen vil ikke lytte til os, så nu prøver vi at råbe DF og oppositionen op. Vi bliver nødt til at bruge alternative midler for at få dem i tale. Derfor vil de blive mødt af en lyn-demonstration og forskellige happenings, når forhandlingerne går i gang i morgen. forklarer Frederik Gjørup Nielsen.

Læs mere her

tags: politi, opposition, uddannelse, oppositionen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar