lørdag den 6. november 2010

Studenterpolitikere strømmer til politikkonference

Repræsentanter fra studenterorganisationer fra hele landet strømmer netop nu til Århus for at deltage DSF s politikkonference. DSF (Danske Studerendes Fællesråd) organiserer 22 medlemsorganisationer og repræsenterer mere end 130.000 studerende både i pressen og overfor politikerne.

På DSF s politikkonference bliver den politik, som skal styrke arbejdet for bedre uddannelser og bedre levevilkår for studerende, udviklet og besluttet. Formand for DSF, Mikkel Zeuthen, udtaler:

I DSF arbejder vi for bedre uddannelse og studentervilkår og imod uddannelsesfjendtlig politik. Derfor er vores arbejde særdeles aktuelt i en tid med forringelser af uddannelserne og varslede nedskæringer af SU en. Så jeg glæder mig til at komme i gang med konferencen , siger Mikkel Zeuthen.

Og det bliver en travl weekend for deltagerne. Der skal både vedtages politikpapirer, diskuteres social mobilitet og vælges politisk formandskab for det kommende år og så skal der afholdes workshops og socialiseres. Og interessen for det studenterpolitiske arbejde i DSF er stor:

Det ser ud til at vi får et rekordstort fremmøde af aktive, som kommer hertil fra hele landet for at diskutere studenterpolitik og for at udvikle rammerne for samarbejdet fremover. Det er virkelig fedt , slutter Mikkel Zeuthen.

Journalister er velkomne til politikkonferencen. Kontakt Mikkel Zeuthen for nærmere information.

Læs mere her

tags: SF, Århus, politi, uddannelse, studerende, organisation, studenterorganisationer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar