onsdag den 3. november 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Markant stigning i aktivering på arbejdspladser

Toyotaen bærer hans jobansøgning
I kampen om arbejdsgivernes opmærksomhed har Lars Christiansen sat sin ansøgning om et job inden for marketing på sin bil og sin PC.
Læs mere her

Markér teamets succes
Har medarbejderne i et team lagt ekstra mange kræfter i en opgave, og har det båret frugt, skal succesen fejres i fællesskab. Men særlige belønninger til enkelte er også en god idé.
Læs mere her

Mr. Perfect insisterer på at rejse
Christian Clausen, øverste chef i Nordea, forlader gerne banken i lange perioder for at rejse jorden rundt. I går blev han kåret som årets leder.
Læs mere her

Danske topfirmaer fravælger udlændinge
Landets største selskaber har meget få udlændinge i ledelsen. Det vækker undren og kritik blandt eksperter.
Læs mere her

Dygtig men strid – beholder du ham?
UGENS DILEMMA: Som ny leder arver du en medarbejder, som har for vane at overfuse de andre ansatte, forsurer hverdagen i teamet og er kritisk over for dig. Men han er dygtig. Vil du forsøge at løse problemet, eller opfordrer du ham til at søge væk?
Læs mere her

Drop skammen over ledighed
Mens det for få år siden kunne være pinligt at indrømme, at man var jobsøgende, har finanskrisen revet så mange - også virkelig dygtige folk - ud i ledighed, at det ikke længere er pinligt at stå uden job. Fortæl alle omkring dig, at du søger arbejde, og øg dine chancer for at blive ansat markant, lyder rådet fra karriererådgivere.
Læs mere her

Markant stigning i aktivering på arbejdspladser
Mens kritikken er haglet ned over aktiveringssystemet, er der faktisk fremgang at spore i antallet af ledige, der bliver sendt i aktivering på kommunale og private arbejdspladser.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar