onsdag den 24. november 2010

Vær bange - SU- spøgelset kommer

Der er mange forringelser, som spøger i kulissen på pædagoguddannelsen. Men én af dem er blevet meget virkelig SU-spøgelset findes! Og går igennem København tirsdag.

Be afraid be very afraid Tirsdag d. 23. November går SU-spøgelset igennem Københavns gader. Mindst 20 SU-spøgelser går fra Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS) i Sankt Annæ passage og til Christiansborg.

Det er ikke halloween, der har sat spøgelser på dagsordenen hos PLS. Det er langt mere uhyggeligt. PLS har gennem de sidste tre uger været ude på uddannelsesstederne med en kampagne med overskriften Tror du på spøgelser der har sat fokus på de spøgelser, som spøger i kulissen på pædagoguddannelsen ex fyringsspøgelset, nedskæringsspøgelset etc. Men nu er et af spøgelserne blevet meget virkeligt nemlig SU-spøgelset.

Vi spørger: Tror du på spøgelser Fordi en del af de ting, der spøger i kulissen, kan være lidt uvirkelige og det er ikke altid til at sige, hvad der sker og om det sker. Med spøgelsesoptoget vil vi gerne sige, at med SU-spøgelset er der ingen tvivl: Det findes! siger Peter Bruun Christensen, der er faglig sekretær i PLS.

Pædagogstuderende bliver også ramt hårdt af SU-reformen. Men SU-reformen er designet efter universitetsuddannelserne fx er det slet ikke muligt at tage pædagoguddannelsen på under normeret tid. Dermed får de pædagogstuderende ingen gulerod, men kun pisk.

SU-spøgelserne går fra Bredgade 25x kl. 15.00 til Christiansborg d. 23. November.

Læs mere her

tags: København, uddannelse, studerende, Ford, Christiansborg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar