søndag den 6. marts 2011

Årets unge rådgiver blev Frank Schwartz fra COWI

Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) har på sin årsdag i dag kåret Frank Schwartz fra COWI som årets unge rådgiver. Hans solide internationale erfaring og store faglige engagement gjorde udslaget for kåringen.

"Titlen som årets unge rådgiver i Danmark går til Frank Schwartz fra COWI, fordi han som ung ingeniør ikke alene har formået at indhente stor international erfaring, men også har formået at udvikle nye løsninger for rådgiverbranchen. Med sit engagement, sin høje faglighed og sin globale tilgang til

rådgiverbranchen er han en god rollemodel for fremtidens rådgivende ingeniører, og vi glæder os til at følge hans karriere", udtaler adm. direktør i FRI Henrik Garver.

Frank Schwartz (29 år) har blandt andet tre års erfaring fra Dubai med højhusbyggeri, han har taget kurser i byggeledelse i Skotland og arbejdet med højhusdesign og jordskælvssikring på London City University i England. I COWI arbejder han i afdelingen Byggeri Øst.

Med titlen som årets unge rådgiver i Danmark følger et syv måneder langt uddannelsesprogram i ledelse, som International Federation of Consulting Engineers (FIDIC) står for.

Frank Schwartz er meget beæret over valget.

"Jeg er meget glad for at være kåret til årets unge rådgiver, og jeg glæder mig meget til kurset i FIDIC-regi. For mig at se ligger en stor del af rådgiverbranchens fremtid netop i det internationale samarbejde, hvor kompetencerne og løsningerne binder os sammen tværs over landegrænser og kontinenter", udtaler Frank Schwartz.

Med kåringen er Frank Schwartz desuden automatisk med i konkurrencen om at blive årets unge rådgiver i Europa. Kåringen finder sted i Berlin den 26. og 27. maj 2011 i regi af European Federation of Engineering Consultancy Associations (EFCA).

Find flere oplysninger samt portræt af Frank Schwartz på COWI's hjemmeside.

Yderligere oplysninger:

Henrik Garver, tlf. 40824338
Frank Schwartz, tlf. 60671111

Læs mere her

tags: England, Europa, direktør, Danmark, 2011, uddannelse, London, jordskælv, Dubai, faglighed, konkurrence, sprog, Europe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar