søndag den 13. marts 2011

Moderne ledelse handler om psykologi

Der har i den senere tid været en kraftig tendens på arbejdsmarkedet til at fokusere mere og mere på medarbejderen og dennes personlige kvalifikationer. Flere undersøgelser påpeger, at denne tilgang er med til at øge effektiviteten hos medarbejderne. Men for fuldt ud at kunne fokusere på den enkelte medarbejder, må man have en indsigt i individets personlighed og adfærd. Hertil er de psykologiske teorier og begrebsapparater behjælpelige. Via indsigt i de psykologiske teorier og antagelser kan man opnå erkendelse om den enkelte person som man møder hver dag - det være sig både på arbejdet eller i privatlivet. Ligeledes kan en psykologisk indsigt også medvirke til at forstå egen personlighed og adfærd.

Hensigten med PSY-uddannelsen er at introducere dig for generelle og populære psykologiske temaer, der kan give dig en indsigt i dig selv, omverdenen og dine medmennesker. En sådan grundig indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser giver et godt udgangspunkt for at kunne imødekomme udfordringer eller undgå uønskede situationer både i arbejds- og privat regi.

Uddannelsen præsenterer dig for både nye, populære retninger inden for psykologien samt de store psykologiske teorier og klassiske diskussioner. Dette giver dig et bredt indblik i psykologiens område, præsenterer dig for relevante begreber og værktøjer, samt introducerer dig for den nyeste forskning.

Uddannelsen trækker på landets dygtigste psykologer, og undervisningsforløbet er baseret på e-learning, og kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen tager udgangspunkt i den avancerede læring om psykologi og kommunikation

Læs mere her

tags: uddannelse, psykologi, kommunikation, undervisning, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar