søndag den 20. marts 2011

Bakkedal får prisen som Årets Praktikplads for PAU-studerende

FOA har mandag den 7. marts 2011 kåret Faxe Kommunes institution, Bakkedal, til Årets Praktikplads for PAU-studerende. PAU står for pædagogisk assistent uddannelse.

Prisen dækker Sydsjælland, nærmere bestemt Vordingborg, Næstved og Faxe kommuner.

Kåringen er sket på baggrund af tilbagemeldinger fra eleverne selv.

Vi er meget stolte af, at vi nu har fået prisen som Årets Praktikplads. Vi har et tæt samarbejde med SOSU-skolen i Næstved og vi har et stort fokus på løbende, at udvikle vores tilbud til de studerende , forklarer René Busch Jensen, som er leder af Bakkedal, og uddyber:

Vi har valgt at varetage den daglige drift med afsæt i et medstyrende personaleteam, hvor PAU-eleverne også indgår. På den vis får eleverne et grundlæggende kendskab til både den daglige drift og til de personalemæssige forhold. Vi opfordrer dem desuden til at se på vores institution med nye øjne og komme med konstruktiv respons, hvis de har gode ideer eller forslag til noget, der kan gøres anderledes. På den vis kan de sætte deres helt eget præg på vores fælles hverdag og være med til at udvikle Bakkedal i en positiv retning .

Han afslutter: Den nye kåring er for os et synligt bevis på, at vores arbejde med PAU-eleverne har båret frugt, og det er derfor med stor glæde, at vi har taget imod den eftertragtede pris .

Læs mere her

tags: 2011, Næstved, Næstved, uddannelse, Vordingborg, studerende,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar