tirsdag den 1. marts 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Ledige er usikre på uddannelsers ry

PROSA varsler storstrejke for it-ansatte
På baggrund af den langvarige konflikt mellem ledelsen og de ansatte i it-virksomheden CSC har fagforeningen PROSA varslet strejke for 400 it-folk i virksomheden og opsagt sin fredsaftale fra juni måned.
Læs mere her

Møllevinge-bossen og den gule gift
Vindmøller. Trods kritikken af brugen af styren i produktionen af møllevinger hos LM Wind Power, ja, så har Roland Sundén og den nye ledelse, som trådte til i 2006, ingen dårlig smag i munden.
Læs mere her

Jordbæravler taber millionsag til plukkere
Arbejdsretten har idømt virksomhed en bod på 1,3 millioner kroner i sag om lav løn og få timer til plukkere.
Læs mere her

Erhvervs-ph.d.'er øger virksomheders fortjeneste
Flere ansatte, flere patenter og større fortjeneste er den klare gevinst for virksomheder med erhvervs-ph.d.-studerende. Forskerne selv får en højere løn og bliver oftere ledere, end almindelige ph.d.'er.
Læs mere her

Sejler privatlivet, leder?
UGENS DILEMMA: Din mand er blevet fyret, og du mistænker ham for at have et alkoholproblem. Holder du som leder fanen højt på jobbet, eller beder du om en time out for at klinke de skår, din mands ledighed har slået i familien?
Læs mere her

»Jeg vil skabe resultater«
For 63-årige Anne Krebs er det muligheden for at bidrage med konkrete, innovative løsninger, der har motiveret hende til at blive erhvervs-ph.d. hos Vestas.
Læs mere her

Ildsjæle skal ikke have positiv særbehandling
Uanset hvor sympatisk et projekt en medarbejder lægger frivillige kræfter i i fritiden, må det ikke lede til større forståelse for fravær fra lederens side, end andre ansatte oplever.
Læs mere her

Privatchef til tops i det offentlige
Betina Hagerup er ikke bange for at sætte barren højt og tage de knubs, det giver. Erhvervs- og Selskabsstyrelsens nyudnævnte direktør betegnes som en atypisk chef i det offentlige.
Læs mere her

Hver sjette på nedsat tid vil arbejde mere
100.000 på nedsat tid vil gerne arbejde mere. Det betyder, at hver femte er på nedsat tid ufrivilligt.
Læs mere her

Ledige er usikre på uddannelsers ry
Beretning på beretning om dårlig og meningsløs aktivering i Berlingske får nu ledige til at frygte, at ellers kompetencegivende uddannelser skæmmer deres CV.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar