onsdag den 16. marts 2011

Nye tider inden for interaktive whiteboardtavler

I medio marts 2011 kommer der en ny generation Interaktive whiteboard tavler til Danmark.

Det er nu muligt at få en samlet, økonomisk fordelagtig løsning. Det vil betyde meget for især skoler og andre undervisningsinstitutioner. Det giver større fleksibilitet, bedre udnyttelse af IT-budgettet, ukompliceret undervisning. De nye interaktive whiteboardtavler tilbydes i en fleksibel og mobil løsning på et robust letvægtsstativ, så den kan transporteres rundt efter behov.

Indehaveren af Tavlecentret, Benedikte Dall siger Interaktive whiteboard tavler er i sig selv ikke nogen nyhed. Den sikrer som bekendt at ens pc, whiteboard tavlen og projektoren taler sammen. Det gør det langt nemmere at benytte AV som et redskab. Men nu er det muligt at få det hele i en samlet løsning og tilmed få den transportabel, som vi kender fra de gamle konferencetavler på stativ. Denne nytænkning gør det langt mere økonomisk attraktivt for både skoler, uddannelsesinstitutioner og virksomheder generelt .

Og Benedikte Dall fortsætter med denne nye interaktive whiteboard tavleløsning, har du sikret din fremtid indenfor brugen af AV-udstyr. Det tilgodeser især folkeskolerne med deres trange økonomi. Tavlen har en stål-keramisk overflade, som sikrer den mod stød og slid. Som den eneste miljøcertificerede tavle på markedet, kan ēno one også møde de voksende miljøkrav som samfundet stiller. Den kræver ikke speciel software, og så er den fremtidssikret for opdateringer og den generelle IT udvikling. Det nye ved ēno one er fleksibiliteten og enkeltheden. Du kan nu få en samlet løsning med whiteboard tavle, original projektor og stativ, så løsningen bliver transportabel. Dertil kommer at de vægophængte tavler kan laves efter specielle mål, så vi kan matche kundernes behov .

Fleksibilitet
ēno one giver mulighed for at kombinere traditionel tavleundervisning med interaktivitet. Du kan undervise som ved almindelig projektorvisning eller kombinere med den interaktive tavles fordele. Du kan samtidig bruge tavlen som en hvilken som helst anden whiteboard tavle. ēno one nedbryder undervisningens tidligere begrænsninger og giver mulighed for inspirerende og alsidig varierende undervisning.

Mere undervisningstid
ved at benytte ēno one, hvor op til 3 brugere kan arbejde samtidigt på den interaktive ēno tavle og flere medier tilsluttet. Giver garanti for et mere spændende og inspirerende læringsmiljø for både elev & lærer.

Nem at anvende
ēno one er nem at komme i gang med. Den monteres på 30 minutter , den benytter Bluetooth teknologi og du kan bruge dit eksisterende software. Du skal blot lære at styre tavlen ved hjælp af pennen og nogle få ikon-symboler på den magnetiske icon-strip. Den trådløse pen navigerer på tavlen, og du kan nemt tegne, pege og forklare dine pointer. Derved får du frigivet værdifuld undervisningstid, ved ikke at skulle skifte mellem forskellige tavler & medier.

Økonomi, brug budgettet rigtigt
Kombinationen af whiteboard og interaktiv tavle, samt den simple installation, reducerer omkostninger i tid og penge for skoler og større institutioner. De kan med andre ord få mest muligt udbytte af deres interaktive teknologi og implementering. Desuden yder tavlecentret undervisning og kurser i brugen af vores tavler, som en ekstraordinær service.

Indehaver Benedikte Dall nævner for os er det altafgørende at vore kunder er tilfredse med den service de får fra os. Det er også meget vigtigt at brugerne af tavlen føler sig trygge inden vi slipper dem. Derfor tilbyder vi at undervise brugerne og/eller uddanne enkelte nøglepersoner som superbrugere. Det er med til at skolen eller undervisningsinstitutionen er selvhjulpne i fremtiden og ikke får behov for unødig konsulentbistand, som igen rammer deres budget . Benedikte Dall slutter og da de kan bruge deres nuværende software, er det nemt at komme i gang med at lege og bruge deres nye tavler .

Mobil og højdejusterbar interaktiv tavleløsning
Selvom ēno one er mobil, kan den højdejusteres ved hjælp af et højdejustèrbart beslag hvorpå ēno one løsningen monteres. Ved at højdejustere/tilpasse ēno tavlen, får du undervisning i øjenhøjde, gode ergonomiske forhold, og icon strip en i siden giver underviseren overblik og styring ved tavlen. ēno one er inklusiv indbygget projektor & beslag samt kabelføring. Den standardiserede løsning, sikrer en nem installation. ēno one er også kørestolsvenlig og testet for dette. Uanset hvilken undervisningsstil du vælger, møder ēno one lærer og elever dér, hvor de er.

Renere og mere miljøvenlige undervisningslokaler
ēno-tavlen er miljøcertificeret og fremstillet af genanvendeligt materiale. Den har en såkaldt e3 stålkeramisk overflade med livsvarig garanti. Ved at vælge en ēno one interaktiv tavleløsning fra tavlecentret tager du hensyn til brugernes helbred, og bidrager til at bevare naturlige ressourcer og et rent miljø i fremtiden.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, økonomi, uddannelse, virksomhed, teknologi, penge, fleksibilitet, omkostninger, folkeskole, uddannelsesinstitution, miljø, undervisning, miljøvenlig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar