torsdag den 10. marts 2011

Stor interesse for regionen på Karrieredagene

Kan Region Nordjylland bruge en nanoteknolog som mig Er det muligt at få studiejob i jeres HR-afdeling Og hvad kan man egentlig lave derude i regionen

Tirsdag den 8. marts blev der endnu en gang taget hul på Karrieredagene i Gigantium i Aalborg. Et stort antal studerende og nyuddannede var mødt op for at skabe netværk og dialog om deres fremtidige jobmuligheder. I Aalborg havde 68 vidt forskellige virksomheder slået deres stande op, og det var muligt at møde alt fra nordjyske kommuner til Siemens Wind Power og Nykredit.

Region Nordjylland var repræsenteret med en velbesøgt messestand, hvor de besøgende havde mulighed for at høre mere om både studiejobs, praktikpladser og fast arbejde i regionen.

Hele dagen var der livlig aktivitet ved regionens messestand, hvor både færdiguddannede og studerende på de videregående uddannelser lagde vejen forbi til en snak. Nogle troppede op med et cv under armen og ville høre om konkrete jobs, mens andre gerne ville vide, hvad man egentlig kan beskæftige sig med som medarbejder i regionen. En håndfuld af regionens medarbejdere stod klar til at besvare de mange spørgsmål og fortælle om de områder, som regionen varetager. Dermed gik snakken livligt om både de store linjer og specifikke opgaver i regionen.

Med på messen var udviklingskonsulent Louise Antoft, som fortalte, at det er en vigtig prioritet for regionen at være til stede på messen og møde de studerende:

- Vi vil gerne fortælle om de mange opgaver og muligheder, som regionen tilbyder. På Karrieredagene kan vi sprede kendskabet til den mangfoldighed af faggrupper og akademiske profiler, som er samlet i Region Nordjylland, sagde Louise Antoft.

- Det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser for, om ens faglige profil passer ind i regionen.

Læs mere her

tags: Siemens , uddannelse, Nordjylland, Aalborg, virksomhed, Nykredit, studerende, videregående uddannelse, Siemens Wind Power, nyuddanned, jobmuligheder, praktikplads,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar