onsdag den 16. marts 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Fagforeningslisten: ?Stem ikke nej? til OK

KU-rektor brød regler, da Penkowa blev ansat i 2004
Ansættelsesregler blev brudt til fordel for hjerneforskeren Milena Penkowa, da hun fik sin første faste stilling på Københavns Universitet
Læs mere her

Midtjyske ingeniører savner kolleger
En ny undersøgelse fra SFI viser, at der i Midtjylland er op mod 250 stillinger til akademiske medarbejdere. Ingeniører er stærkt efterspurgte og især hos virksomheder, der i forvejen har ingeniører ansat.
Læs mere her

Altid et ekstra spørgsmål i ærmet
Via Aktive Ingeniører fik softwareingeniøren Ebbe Kristensen tilfældigvis foden inden for hos sin senere arbejdsgiver.
Læs mere her

Fagfæller holder motivationen oppe
64 år gammel stod John Hilbert for første gang uden arbejde, men en dag blev han kontaktet af en arbejdsgiver, der havde set hans CV hos Aktive Ingeniører.
Læs mere her

Ingeniører puffer hinanden i arbejde
Foreningen Aktive Ingeniører har som mål at komme af med sine medlemmer. I netværket giver de hinanden hjælp til selvhjælp med jobsøgningen, og blandt midlerne er en online CV-bank, elevatortaler og morgenbrød.
Læs mere her

Splid om DMU-fremtid får miljødirektør til at stoppe efter 22 år
Direktøren for Danmarks Miljøundersøgelser (DMU) Henrik Sandbech går før tid på grund af uenighed med Aarhus Universitet. »Nu kan man ikke beskylde mig for at have skjult dagsorden,« siger han.
Læs mere her

Minister vil undersøge Arbejdstilsynets kontrol med LM Wind Power
Beskæftigelsesministeren er ikke overbevist om, at Arbejdstilsynet og Arbejdsskadestyrelsen har gjort deres arbejde godt nok i forbindelse med brugen af styren hos LM Wind Power. Hun har derfor krævet svar på flere spørgsmål. Den foreløbige redegørelse bekræfter dog, at LM Wind Power har haft alvorlige og tilbagevendende problemer med arbejdsmiljøet.
Læs mere her

Erhvervs-ph.d?er sender Danmark til tops i innovation
Antallet af ansøgninger til erhvervs-ph.d.?er for 2010 er det største, der nogensinde har fået støtte, og det kan sender Danmark til tops på flere lister over, hvor innovative de europæiske lande er.
Læs mere her

IDA: Stem ja til overenskomsten
Selv om det ikke lykkedes at sikre reallønnen, anbefaler IDA, at de offentligt ansatte ingeniører stemmer for de aftaler, der netop er indgået med arbejdsgiverne i stat, regioner og kommuner.
Læs mere her

Fagforeningslisten: ?Stem ikke nej? til OK
Normalt stemmer man ja eller nej til en urafstemning, men når IDAs offentligt ansatte ingeniører de næste tre uger får mulighed for at tilkendegive deres holdning, opfordrer en enkelt af IDAs politiske lister dem til ikke at stemme nej.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar