onsdag den 20. april 2011

Åben debat om fremtidens skole

Her åbner www.booman.dk (400)På www.holstebro.dk kan borgerne nu debattere den fremtidige skolestruktur i Holstebro Kommune

Resultaterne og konklusionerne i en skolestrukturanalyse, der er gennemført i Holstebro Kommune fra januar til marts i år, er offentliggjort på kommunens hjemmeside www.holstebro.dk Her er der nu også oprettet en debatportal, hvor borgerne i kommunen har mulighed for at ytre sig, kommentere og debattere den fremtidige skolestruktur i Holstebro Kommune.

- Der er naturligvis meget stor interesse for, hvordan den fremtidige skolestruktur skal indrettes i kommunen. Jeg håber, at rigtig mange vil benytte denne mulighed for at give deres mening til kende, inden vi i byrådet skal tage stilling til fremtidens skole, siger formanden for Udvalget for Børn og Unge, Morten Flæng.

Skolestrukturanalysen er udarbejdet af Rambøll Management Consulting i en tæt dialog med Holstebro Kommune og i en proces, hvori forældre, skolefolk og andre interessenter i kommunens skolevæsen har haft mulighed for at komme med deres input. Formålet med analysen er at give en status for skoleområdet i kommunen og udpege forskellige perspektiver for en udvikling, der kan give folkeskoleområdet et løft.

Flere oplysninger:
Formand for Udvalget for Børn og Unge, Morten Flæng, tlf. 2424 9697.
Skolechef Arvid Lisbjerg, Børn og Unge, tlf. 9611 5120.

Læs mere her

tags: portal, Holstebro, folkeskole, Rambøll, Management,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar