onsdag den 13. april 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Påsketrafikken er reddet

IDA-formand til Lars Løkke: Hvor er vækstudspillet?
2020-plan: Regeringen har fremlagt et hav af reformforslag - nu skal der handling og vækst til. Derfor skal regereingen udskrive valg, hvis ikke den opnår enighed om Reformpakke 2020, mener IDA-formand Frida Frost
Læs mere her

Sønderjysk elektronikindustri klager klager til SDU over mangel på ingeniører
Elektronikbranchen.dk: Industrigruppen i Sønderborg klager nu direkte til Syddansk Universitet over manglende højere tekniske uddannelser i området. Virksomhederne mangler mellem 200 og 400 ingeniører.
Læs mere her

Danskerne dropper efterlønnen af sig selv
Flere end hidtil antaget dropper ud af efterlønsordningen, der om 20-30 år kun vil være halvt så stor som nu.
Læs mere her

Stine Bosse får stor international bestyrelsespost
Den tidligere Tryg-direktør er indstillet til bestyrelsespost i norske Aker ASA, der bliver fremhæver som et præmieeksempel på en virksomhed, der vælger kvinder til bestyrelsen.
Læs mere her

Mr. Sugar kom i klemme i sporskiftet
Dirigenten. DSBs bestyrelsesformand, Mogens Granborg, er blevet omdrejningspunkt i den eskalerende DSB First-skandale, som har givet den ellers så pletfri erhvervsmand alvorlige hug.
Læs mere her

MBA-chef smækker med døren
MBA-chef Robert D. Austin forlader CBS i kølvandet på balladen om MBA-uddannelserne og sender en markant afskedssalut til tidligere rektor, Johan Roos.
Læs mere her

Påsketrafikken er reddet
Færgerederier og skibsofficerer har indgået en lønaftale. Dermed ser det ud til, at det helt store trafikale kaos er afblæst.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar