fredag den 1. april 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Flere ledere får sundhedsforsikringer

900 nye ingeniører skal gøre Volvos udvikling svensk igen
Volvos kommende ansættelse af 900 nye ingeniører i Göteborg er en nødvendighed for at sikre udviklingen. Efter kinesisk overtagelse i 2010 skal Volvo udvikle på svensk igen.
Læs mere her

Forskningsråd: Tag Eliteforsk-prisen fra Penkowa
Det Frie Forskningsråd billiger KUs ønske om at trække hjerneforsker Milena Penkowas Eliteforsk-pris tilbage. Nu er det op til Videnskabsministeren om hun fratages den prestigefyldte pris.
Læs mere her

Internationalt udsyn fra kontroltårnet
Nyt job. Efter seks måneder som ledig efter flere topjob i udlandet bliver Thomas Woldbye ny adm. direktør i Københavns Lufthavne. Han kalder sig selv »utålmodig« og »resultatorienteret«.
Læs mere her

Topkandidater holder sig væk fra DSB
De seneste ugers tumultariske forhold i DSB vil gøre det særdeles svært for bestyrelsen at finde en kvalificeret afløser til den fyrede Søren Eriksen.
Læs mere her

Fyret rektor var uden ledelseserfaring
Den nu afskedigede rektor for CBS havde nærmest ingen tidligere erfaring med personaleledelse, da han blev øverste leder for universitetet. Eksperter undrer sig over rekrutteringen.
Læs mere her

Flere ledere får sundhedsforsikringer
Andelen af danske ledere med sundhedsforsikringer er fordoblet på kun fire år - det er et spørgsmål om økonomi og branding, mener ekspert, der dog frygter et a- og b-hold i det danske sundhedsvæsen.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar