fredag den 17. juni 2011

Det her må være Danmarks bedste deltidsjob

Presenta Danmark A/S søger Chokolade anmelder
Kan du lide Chokolade og kan du skyde en video? Så kan du tjene 1.000 kr. pr. video.

Presenta Danmark A/S har brug for en person, der hver måned vil prøvesmage 3 - 4 forskellige slags chokolade, bolcher eller reklamekonfekture og vil producere en fantasifuld og beskrivende video, som skal uploades på presenta.dk, Facebook og YouTube. Videoerne skal inspirere vores kunder og give dem grundlag for at beslutte, om produktet er noget for dem. Indholdet er op til dig og din gode fantasi.

? Du har en mening om og en holdning til chokolade, gode råvarer, tilsætningsstoffer og økologi.
? Du har de kreative evner til at præsentere din mening og smagsoplevelse i en anderledes og nytænkende video på ca. 45 sekunder, og du har selv det fornødne udstyr.
? Du udtrykker dig på et flydende og letforståeligt dansk, og du er over 18 år.
? Du kan bo overalt i landet, da vi sender produkterne hjem til dig. Og ja, du får dejlige, faste leverancer af vores kvalitets- produkter.
? Du får 1.000 kr. pr. video, og dem forventes du at producere fire af pr. måned.

Interesseret? Så lav en video på 45 sekunder, der viser, hvorfor det netop er dig, der skal anmelde vores chokolade, bolcher og reklamekonfekture.

Upload din video på youtube.com og e-mail linket samt dit navn, adresse og telefonnummer til os på job@presenta.dk senest den 15. september 2011. Du kan læse mere om, hvordan du ansøger på www.presenta.dk/job

Om
Presenta Danmark A/S
Presenta har i 25 år været førende inden for chokolade, bolcher og reklamekonfekture, som virksomheder bruger til gaver og smagfuld markedsføring til f.eks. mødelokaler, messer og udstillinger. Vores kunder bliver mere og mere onlinebevidste og forventer samtidig den bedste service, højeste kvalitet og nye, innovative produkter og her kommer den nye deltidsmedarbejder ind ?på skærmen?.

Presenta Danmark A/S - Specialister i reklame konfekture siden 1986.


Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, 2011, Facebook, chokolade, råvarer, virksomhed, kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar