mandag den 13. juni 2011

IT kurser på en ny måde - eller er det en gammel måde?

Tidligere der brugte man meget at sende medarbejderne på internat kursus ude i byen. Man brugte det som en form for beløning til medarbejderne, de fik noget viden, de kom lidt væk fra arbejdspladsen og de fik lidt godt at spise og drikke på virksomhedens regning.

Efterhånden som virksomhederne fik mere og mere fokus på at optimere deres udgifter, måle effekten af deres efteruddannelse så blev meget af dette skåret helt væk. Desuden så var problemet tidligere at man ofte sendte folk på it kursus sammen med andre folk fra andre virksomheder. Det betød at, hvis man kom på kursus så blev man undervist udfra et standard kursus.

Tiderne er skiftet og nu er man gået helt væk fra internat it kurser. Det er kun de meget dyre projektlederkurser, samt ledelseskurser man bruger at afholde på internat maner. Det mener jeg er forkert, og derfor har vi ved Officekonsulenterne kombineret det bedste fra 2 verdner. Det vil sige - vi har taget det bedste fra IT kurserne, og det bedste fra teambuildingsverden og kombineret.

Nu kan vi tilbyde et it kursus med teambuilding! Fordelen er at man lærer det IT man skal på kurset, men samtidig bliver man rustet sammen til at kunne hjælpe hinanden bagefter med den nye viden. Man har det sjovt, og man lærer hinanden og stoffet på en helt ny måde.

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, Ford, efteruddannelse, projektleder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar