onsdag den 1. juni 2011

Hotdogs & Curling eller Noma & Opera?

Hvilket arrangement kan samle alle medarbejdere og begejstre både lærlingen og økonomichefen Hvilken original idé får samarbejs-partnere til at huske netop dit firmas event Og hvordan får du alt til at klappe fra idé til afslutning af regnskab

Ny banebrydende workshop Bliv firmaets nye event specialist , giver værktøjer til at finde svarene.

Anette Craig og Charlotte Dinesen ved, hvad det kræver at lave større events. Det er ikke noget, man bare lige gør på to minutter samtidig med, at man i øvrigt har sine daglige arbejdsopgaver i virksomheden. Vi gør deltagerne endnu skarpere på tidsoptimering, forhandlingsteknik og budgettering, så de bliver mere effektive. Samtidig er det vigtigt at være opdateret, og have fingeren på pulsen, når det gælder trends og tendenser samt utraditionelle locations , siger Charlotte Dinesen.

Men kan virksomhederne ikke selv finde ud af det Jo da, men det er vores erfaring, at der bruges meget tid på research efter ideer og steder, og det vil vi gerne spare virksomhederne for. Desuden vil alle jo gerne afholde events, der bliver snakket om længe efter - lige fra julefrokosten over konferencer for internationale samarbejdspartnere til årsmøder. Det kræver til gengæld en hardcore struktur og meget research , siger Anette Craig.

Hjælp, mikrofonen virker ikke!!

Alle deltagere får en snorlige event-bibel , der både sikre fokus på alle detaljer i planlægning, og ved afvikling af events. Så er man aldrig nervøs for at glemme noget. Når dagen er omme, kan den top tunede event-specialist, gå glad hjem med ny energi, inspiration og sikkerhed i bagagen og tage æren for firmaets fremtidige arrangementer. Samtidig får man et netværk af ligestillede, som man altid kan sparre med.

Bliv firmaets nye event specialist er titlen på den workshop de to erfarne eventarrangører Anette Craig og Charlotte Dinesen udbyder. Workshops afholdes på det lækre nye konference hotel STAY på Islands Brygge, København S.

De to seje piger har begge 20 års erfaring fra ind- og udland med event-koordinering for mange forskellige målgrupper, og brænder for at hjælpe de event ansvarlige i virksomhederne.

Er du klar til at tage dine event evner til nye højder
Læs mere på www.agentpossible.dk

Læs mere her

tags: København, økonomi, regnskab, Island, udland, virksomhed, energi, lærling,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar