lørdag den 11. juni 2011

Nøglen til din virksomheds succes ligger hos medarbejderne

Kald os sporhunde, kald os talentspejdere eller kald os jobdetektiver?

Kald os, hvad I vil, så længe, I deler vores faste overbevisning om, at "enhver virksomheds mest værdifulde ressource er medarbejderne?.

I PEOPLEINSYNC har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder til vækst og resultater ved at opspore og finde de bedst egnede jobkandidater på den kortest mulige tid. Samtidig tilbyder vi at opkvalificere virksomhedens eksisterende medarbejdere med det mål at skabe værdi, for såvel virksomhed som medarbejder.

Vi finder den chef eller den projektleder, jeres virksomhed har brug for, når I har besluttet at indtage et nyt forretningsområde eller starte et nyt projekt. Vi skaffer den vikar, der bedst kan erstatte jeres savnede nøglemedarbejder. Og vi håndplukker den receptionist, der med smil i stemmen kan byde nye kunder og samarbejdspartnere velkommen.

Kort sagt: Har I valgt at bruge jeres virksomheds ressourcer 100 % på de primære forretningsområder, kan I trygt outsource rekrutteringsopgaven til os.

Virksomheder i fremdrift anvender konstant ressourcer på at udvikle og videreuddanne sine medarbejdere. Selv de dygtigste har brug for nye værktøjer og opdateret viden for at kunne håndtere de udfordringer, virksomheden møder på et stadigt mere konkurrencepræget marked, her kan PEOPLEINSYNC hjælpe. Vi tilbyder primært kurser og konsulentydelser indenfor Konflikthåndtering, Forandringsledelse, Salgspsykologi , Salgstræning, Teambuilding, Stresshåndtering og Coaching.

PEOPLEINSYNC er en 100 procent dansk ejet virksomhed. Vores kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere har mange års erfaring. Da PEOPLEINSYNC har fokus på at skabe værdi for jeres virksomhed, skræddersyer vi alle ydelser, så de understøtter virksomhedens behov, strategier og mål.

Vores forretningsområder er:

Rekruttering indenfor: Regnskab & økonomi, Salg & kundeservice, Administration, Ejendomsadministration, HR

Vikarbureau med speciale i: Regnskab & økonomi, Salg & kundeservice, Administration, Ejendomsadministration, HR

Kurser/ medarbejderudvikling: Konflikthåndtering, Forandringsledelse, Salgspsykologi, Salgstræning, Teambuilding, Stresshåndtering, Coaching.

Coaching individuelt eller i grupper/teams

Konsulentydelser: Sparring og facilitering af forandringsprocesser i din virksomhed, Teamudvikling, Coaching af ledere, Forebyggelse og håndtering af stress, Facilitering af interne workshops, seminarer og personaledage.

Læs mere her

tags: økonomi, virksomhed, recept, stress, Coaching, konkurrence, vikar, medarbejderudvikling, psykologi, strategi, projektleder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar