torsdag den 30. juni 2011

Ny økonomichef ansat i Assens Kommune

Den 56-årige Jens-Henrik Ebbesen bliver den nye økonomichef i Assens Kommune. Jens-Henrik Ebbesen tiltræder stillingen den 1. september 2011.

Jens-Henrik Ebbesen er administrativ uddannet og har en årelang erfaring fra en række stillinger i det offentlige på forskelligt niveau. Han har bl.a. arbejdet som viceøkonomichef og kultur- og fritidschef i Fredericia Kommune samt økonomi- og planchef i Vamdrup Kommune, hvor han også i en periode var konstitueret som kommunaldirektør. Jens-Henrik Ebbesen kommer senest fra en stilling som vicekultur- og fritidsdirektør for Kolding Kommune.

- Vi glæder os til at byde Jens-Henrik Ebbesen velkommen her i Assens Kommune. Jens-Henrik Ebbesen har en bred, økonomisk faglig baggrund samt stor erfaring som personaleleder. Jeg er derfor overbevist om, at vi får en både stærk og yderst kompetent økonomichef i Jens-Henrik Ebbesen, og jeg ser frem til vores samarbejde, siger kommunaldirektør Henning Qvick og fortsætter:

- Netop Jens-Henrik Ebbesens store faglige bredde er en stor fordel, når han skal ?styre? og have det overordnede ansvar for Assens Kommunes budgetter. Vores økonomi er under stort pres i disse år, og det kræver et stærkt og visionært lederskab at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Glæder sig til start
Jens-Henrik Ebbesen ser frem til sit nye job som økonomichef i Assens Kommune og glæder sig til at stå i spidsen for økonomiområdet og håndtere de udfordringer, som kommunen står over for i tæt samarbejde med områdets medarbejdere og ledere.

- Jeg glæder mig meget til at tiltræde stillingen som økonomichef og selvfølgelig lære organisationen og ikke mindst mine ansatte at kende. Jeg synes, at der er sat mange gode tiltag i gang i Assens Kommune, som jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle, så vi kan sikre, at Assens Kommune bliver ved med at være en attraktiv kommune for borgere såvel som for ansatte.

Jens-Henrik Ebbesen bor i Middelfart med sin kone og har fire voksne børn.

Der var 13 ansøgere til stillingen som økonomichef.

Yderligere oplysninger
Kommunaldirektør Henning Qvick, tlf. 64747361 / 21421909 eller økonomichef Jens-Henrik Ebbesen, tlf. 28490569.

Læs mere her

tags: direktør, 2011, økonomi, Kolding, Middelfart, Fredericia, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar