torsdag den 13. december 2012

Der er åbnet for den nye MBA - Tilmeldingerne strømmer ind

Der er nu til morgen åbnet for tilmeldingen til den nye MBA, og det strømmer ind. Du kan klikke direkte ind på http://www.probana.com/mba.asp og sikre dig en plads.... Vi anbefaler, at du er hurtig i vendingen, hvis du vil med i 2013, da pladserne bliver revet væk.

Deltagerprisen er kr. 135.000,- , men som Mini MBA-deltager kan du frem til Nytår købe MBAen for kun kr. 75.000,- . Ex moms. Mini MBA giver direkte adgang til denne MBA.

MBA-uddannelsen er akkrediteret i henhold til Undervisningsministeriets retningslinier og professor Steen Hildebrandt - Som er valgt som årets MBA-underviser 10 år i træk - har både godkendt og sammensat MBA-forløbet, og han underviser selv sammen med landets dygtigste ledelseseksperter på uddannnelsen.

Forskellen på denne MBA og de andre MBA-uddannelser er, at Steen Hildebrandts MBA henvender sig til modne, professionelle erhvervsfolk, dvs. direktører, ledere, personaleansvarlige, der har en vis erfaring... Og du havner således ikke - Ligesom på Henley samt AVT - På skolebænken med purunge studerende. Gennemsnitsalderen er cirka 45 år, dvs. der både er nogle lidt yngre deltagere og lidt ældre deltagere med også, men... Buttomline er, at dette er en MBA for modne erhvervsfolk, og den er allerede en succes... Flere end 100 har allerede tilmeldt sig, se http://www.probana.com/mba.asp

Der starter hold både i København og i Århus i marts, maj, august samt i oktober. Gå ikke glip af denne mulighed. Der er kun begrænset pladser på holdene, så slå til i dag, og tilmeld dig allerede nu direkte på http://www.probana.com/mba.asp

Læs mere her

tags: København, direktør, Århus, uddannelse, 2013, moms, Undervisningsministeriet, studerende,

1 kommentar:

  1. Denne pressemeddelse bedes omgående slettes.
    Ring på 45 76 58 58

    Mvh. PROBANA Business School - Morten Løgstrup

    SvarSlet