søndag den 9. december 2012

Professor Steen Hildebrandt står bag den nye MBA

På mandag offentliggøres den nye MBA... Vi har dog i dag fået lov til at røbe hvem, der står bag den nye MBA uddannelse.

Steen Hildebrandt er ph.d. og professor i organisationsteori og ledelse. Han har i en årrække undervist på forskellige MBA-studier og været med til at udvikle den executive MBA uddannelse ved Handelshøjskolen i Aarhus og Syddansk Universitet. I ti år er han valgt til årets bedste MBA-underviser.

Professor Steen Hildebrandt har forsket og undervist i organisation, strategi og ledelse gennem en årrække, og han har været involveret i praktisk ledelsesarbejde som rådgiver, konsulent, institutleder og som bestyrelsesmedlem i en række private, faglige og frivillige organisationer. I 2010 valgt som Danmarks bedste foredragsholden inden for området ledelse. Har modtaget flere priser for sin forskning. Medlem af tænketanke og udvalg vedrørende ledelse.

Professor Steen Hildebrandt har udviklet hele pensum på den nye MBA. Og vi tager stadig imod uforpligtende forhåndsreservationer til MBA før offentliggørelsen på mandag.

Såfremt du er interesseret i en plads næste år, så kan vi varmt anbefale dig, at du laver en forhåndsreservation, dels, så bliver pladserne revet væk lige nu, dels, så er disse uforpligtende (dvs. vi ringer dig op mandag og hører om du vil beholde pladsen), og dels, så er de, som forhåndsreserveret både sikret som værende de første, der modtager vores materiale, intro, mv. til MBAen.

Der er mange, der har spurgt, om den nye MBA er på niveau med de andre MBAere i Danmark. Og dette kan vi bekræfte. Den nye MBA er i henhold til Undervisningsministeriets retningslinier - se http://www.iu.dk/dokumentation/ects/ects-i-private-uddannelser - merritgivende, ligesom andre MBA uddannelser, og giver således 60 ECTS points. De første 8 sæsoner vil den nye MBA være forbeholdt Mini MBAerne, se http://minimba.dk/ (dvs. at du skal have en Mini MBA eller være i gang med en Mini MBA for at sikre dig en plads).

Ønsker du en forhåndsreservation (der starter hold i både marts, maj, august samt i oktober i 2013), så send en mail direkte til peter.joensen@probana.com med besked i dag.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, tænketank, Handelshøjskolen, uddannelse, 2013, bestyrelsesmedlem, Syddansk Universitet., strategi, organisation, Undervisningsministeriet, Syddansk Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar