onsdag den 15. maj 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Fem udvalgte tip til øget arbejdsglæde

Energieksperten
Efter 30 år hos el- og vvs-grossisten Solar leder Bent Ole Jonsen Atea-koncernens nye satsning om at rådgive om lavere energiforbrug i bygninger.
Læs mere her

Topvirksomheder går efter gode netværkere
Et godt hoved gør det ikke alene, hvis jobbet skal i hus. Netværk betyder mere og mere, men kan ende som en demokratisk udfordring, advarer ekspert.
Læs mere her

Det sociale er også en professionel øvelse
Det var en bekendt fra studiet, der tog fat i 25-årige Jonas Eigil Nielsen og opfordrede ham til at søge ind i talentnetværket Nova 100. Netværk er der så mange af i vores samfund, og Jonas Eigil Nielsen havde allerede flere af dem fra foreningslivet og sit jura-studie, men talentnetværk trak alligevel i sidste ende.
Læs mere her

En hjælp til karriereafklaring
»Helt overordnet er det en konkurrencepræget verden, vi lever i,« siger Mads Sperling Larsen om, hvorfor han som studerende valgte at blive en del af talentnetværket Nova 100.»På den ene side skal man gøre sig attraktiv over for virksomhederne, og på den anden side skal virksomhederne gøre sig attraktive over for de studerende. Nova 100 er en perfekt måde at mødes på midten.«
Læs mere her

Han har viljen til at ville
Jimmy Maymann, der står i spidsen for en af verdens mest beundrede medievirksomheder, Huffington Post, er ambitiøs som bare pokker og har evnen til at bide tænderne sammen, når det gør rigtig ondt.
Læs mere her

Fem udvalgte tip til øget arbejdsglæde
Emner Arbejdsmiljø http://karriere.jobfinder.dk/artikel/fem-tip-til-oeget-arbejdsglaede-163 Civilingeniør Jon Kjær Nielsen, der er konsulent i at skabe arbejdsglæde, har udvalgt fem af sine bedste råd til, hvordan den fremelskes. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar