torsdag den 9. maj 2013

Det Danske Studenterhus i Paris får nye bestyrelsesmedlemmer

Det Danske Studenterhus i Paris har eksisteret siden 1929, men har i år fået ændret sin organisationsstruktur. Som konsekvens heraf er nye bestyrelsesmedlemmer for Fonden for Det Danske Studenterhus nu blevet udnævnt.

Det Danske Studenterhus i Paris, der hører under Videnskabsministeriet, har til formål at drive et kollegium i den internationale studenterby, Cité Internatinale Universitaire de Paris. Bydelen skal give internationale studerende i den franske hovedstad optimale rammer for deres ophold i byen.

Videnskabsminister Helge Sander har udnævnt fem bestyrelsesmedlemmer for fire år for Fonden for Det Danske Studenterhus:

* Advokat Mette Fabricius Skov, formand, Gentofte
* Direktør ved TEKO, Anne Mette Zachariassen, Herning
* Professor ved CBS, Hanne Leth Andersen, Frederiksberg
* Journalist på TV2, Lally Hoffmann, København
* Hofchef Per Thornit, København

Det er vigtigt, at vi giver studerende mulighed for at få internationale erfaringer i løbet af deres studietid. Det hjælper Det Danske Studenterhus i Paris med til på fornemmeste vis. De næste fire år skal de nyudnævnte bestyrelsesmedlemmer være med at til understøtte denne betydningsfulde opgave, siger videnskabsminister Helge Sander.

Læs mere her

tags: Videnskabsministeriet, København, TV2, Frederiksberg, Advokat, Helge Sander, Herning, bestyrelsesmedlem, hovedstad, videnskab, organisation, videnskabsminister, studerende,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar