torsdag den 23. maj 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Læs Haldor Topsøes sidste interview med Ingeniøren

København vil favorisere lokale job
SF og Enhedslisten vil undersøge mulighederne for at vælge lokale håndværksfirmaer ved fremtidige byggeopgaver. S er positiv.
Læs mere her

Spørg om karriere: Hvad er den hyppigste fyringsgrund?
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/hvad-er-den-hyppigste-fyringsgrund-189 Hvor let er du at lede? Det opfordrer Edith Kahlke i sit svar fagspecialister til at tænke over, for ofte er det manglende samarbejdsevner, der fører til fyring. Jobfinder
Læs mere her

Millenium-generation kræver udfordringer
En stor generation af unge, vokset op i tider med opsving og med tillid til sig selv og andre, er på vej ind på arbejdsmarkedet. Det kan stille nye krav til arbejdspladserne, da en ny undersøgelse viser, at der er store forskelle mellem forældre-generationen og deres arvinger.
Læs mere her

Passive jobsøgere bliver opdaget på LinkedIn
Emner Networking Rekruttering http://karriere.jobfinder.dk/artikel/passive-jobsoegere-bliver-opdaget-paa-linkedin-187 40 procent af de ingeniører, der ikke er aktivt jobsøgende, er blevet tilbudt job via det sociale medie. Jobfinder
Læs mere her

Læs Haldor Topsøes sidste interview med Ingeniøren
http://ing.dk/artikel/jeg-var-overbevist-om-vi-satsede-rigtigt-73813 Med gode kontakter i det svenske erhvervsliv, skabte vi en virksomhed, baseret på forskning, sådan som vi ønskede det, fortalte den 93-årige - og stadig aktive - Haldor Topsøe til Ingeniøren i 2006.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar