onsdag den 8. maj 2013

Ny HR uddannelse til erhvervslivet

KEA har fået godkendt en ny HR-uddannelse, der er rettet mod erhvervslivet. Akademiuddannelsen bygger videre på KEAs succesrige pilotprojekt om HR.

Den nye akademiuddannelse i HR
Akademiuddannelsen i HR er en kompetencegivende uddannelse for HR konsulenter. Den giver en statsanerkendt eksamen. Det er desuden en praksisnær uddannelse, der er egnet dels for akademikere, der kommer fra et andet uddannelsesområde, dels for HK-ansatte, der har fået et HR-ansvar i deres job. Du kan læse mere om uddannelsen og tilmelding her (link)

HR har fået en ny rolle i virksomhederne
HR-funktionen i virksomhederne er blevet så vigtig, at den skal afspejle sig på bundlinjen. Det vil sige, at der er kommet en udtalt strategisk tankegang ind i HR-funktionen. Fokus ligger på at udvikle ressourcer og kompetencer i virksomheden med henblik på både trivsel, ressourcer og bundlinje. Fra at en HR-stilling var en administrativ stilling er det i langt højere grad lagt også blevet en strategisk stilling.
Akademiuddannelsen i HR har været gennem en forsøgsordning på KEA de sidste par år, hvor deltagernes mange positive og konstruktive tilbagemeldinger har været med til at forme den bedst mulige HR-uddannelse.

Læs mere her

tags: HK, uddannelse, virksomhed, erhvervslivet, strategi, pilotprojekt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar