mandag den 27. maj 2013

Inspiration til bedre resultater

Inspiration er kilden til ny viden og skal virksomhederne klare sig igennem finanskrisen, er både ledernes og medarbejdernes dygtighed afgørende faktorer for virksomhedens succes og resultater. Det er hos Aktiv Kurser, der pt. er landets største uddannelsesudbyder på internettet, at du finder inspiration til udvikle, styrke og vedligeholde disse kompetencer inden for ledelse, psykologi, HR og kommunikation i det nye år.

Aktiv Kurser har afholdt kurser for dansk erhvervsliv i mere end 20 år og takket været brugen af både e-learning via internettet + kursusdag, har virksomheden i dag fanget opmærksomheden for mere end 35.000 online kunder. Allerede nu har 1.500 erhvervsfolk (og de mere end 20 forskellige kurser/uddannelser henvender sig til alle lige fra koncernchefen, direktørene, personachefen til chefsekretærerer, mv.).

Lige siden 1995 har Aktiv Kurser udviklet og tilpasset sine kurser og uddannelser, således at de indeholder effektiv læring via internettet som rammer deltagernes og virksomhedernes behov, ønsker og forventninger.

Vinteren/Foråret 2010 er ingen undtagelse og uddannelsesredaktionerne glæder os over i denne pressemeddelse at kunne præsentere en række nye spændende og aktuelle uddanelser og kurser, hvor underviserne er udvalgt ud fra de samme høje krav om ekspertise og faglig dygtighed, som gør sig gældende på alle Aktiv Kurser, bla. fra MBA, Handelshøjskolen & de førende rådgivningshuse.

Ligeledes ser Aktiv Kurser frem til at kunne tage imod deres kursister og kunder på Radisson Blus centralt beliggende kursussteder i Københav og Århus, som Aktiv Kurser samarbejder med, hvor hyggelige omgivelser, moderne lokaler, professionelt udstyr og et højt serviceniveau vil være med til at skabe de helt rigtige betingelser for et optimalt udbytte. Samtlige deltagere har adgang til Business lounges på kursusdagene, hvorfra de kan komme i kontakt med deres virksomhedere og medarbejdere.

I Aktiv Kurser glæder vi os til at byde alle velkomne på vores nye website. På www.probana.com kan man foretage emnesøgninger og indholdet af de eneklte kurser/uddannelser kan studeres nærmere. Yderligere eksemplarer af Aktiv Kursers online uddannelser/kurser kan rekvireres online, ligesom der er mulighed for at tilmelde sig både kurserne og uddannelserne online.

Læs mere her

tags: 2010, direktør, internet, Århus, finanskrisen, Handelshøjskolen, uddannelse, koncernchef, 1995, virksomhed, psykologi, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar