torsdag den 30. maj 2013

Her gælder det ikke om at sælge!

Når medlemmer og gæster mødes til event på fredag er det udelukkende for at hjælpe hinanden til succes. Målene er forskellige, men ens for alle deltagerne er at de er oprigtig interesseret i andre. Og har indset at menneskelige relationer er nødvendige for succes.

Value Connect® er navnet og rammerne om netværket med Danmarks stærkeste idé. Og som absolut ikke er salgsbaseret. Netværket består af 8 homogene grupper. Relationer som alle har passion for at hjælpe hinanden til succes og udvikle sig både personligt og forretningsmæssigt.

Sidste meningsmåling blandt mine gode relationer viser at 92% tror på at det betyder mere end 75-100% at gode relationer er afgørende for succes , siger Torben Kjær Madsen, stifter og indehaver af Value Connect®.

Value Connect® er vokset helt ekstremt stærkt fra bare én netværksgruppe, for 14 måneder siden, til nu 8. Hvoraf den sidste nye gruppe er etableret i Flensborg. Det giver en helt unik mulighed for at skabe relationer på tværs af grænsen. Flere grupper er undervejs, og udelukkende fordi der er forespørgsler.

Jeg tror på at giver man af et godt hjerte kommer det tilbage i uanede mængder. Vi er ikke en sekt eller religiøs klub, men et netværk af stærke relationer som alle har opdaget at hvis vi vil have succes, skal vi hjælpe andre først , siger Torben.

Kriteriet for succes er forskelligt fra menneske til menneske. Intet mål eller behov er umuligt at få opfyldt eller dækket via sit netværk. Det er de tilbagemeldinger medlemmer og gæster giver, når de har prøvet Danmarks stærkeste netværk. Menneskelige relationer er nødvendige for succes.

Amerikanske undersøgelser viser at når et menneske fødes, påvirkes i gennemsnit 250 relationer. Det samme når et menneske dør. Det betyder at hver relation i gennemsnit har 250 relationer. Forstår man at arbejde som en ægte og effektiv netværker kan man få adgang til alle disse relationer. Det giver jo os uanede muligheder for at få vores budskaber markedsført og behov dækket , siger Torben.

Læs mere her

tags: Danmark,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar