mandag den 13. maj 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Topsøes testamente

Kommuner: Jobcentre skal ikke være socialkontorer
Kommunerne ser frem til regeringens kommende eftersyn af beskæftigelsessystemet og er parate til at forbedre deres indsats over for virksomhederne. De mener dog også, at a-kassernes indsats skal ses efter i sømmene.
Læs mere her

Turen er kommet til jobcentrene
I ugens løb har det været svært at få ørenlyd på Christiansborg med alt, som ikke har handlet om dagpenge. Foto: keld Navntoft
Læs mere her

Dansk jobindsats blandt verdens dyreste
Danmark topper listen, når det gælder udgifter til at hjælpe ledige i arbejde. Vi får ikke fuld valuta for pengene, lyder det fra de Radikale forud for regeringens storstilede eftersyn af beskæftigelsesindsatsen.Foto: Esben Salling
Læs mere her

Shell-chefen vil skifte livsstil
Overraskende har Shells topchef, Peter Voser, meldt sin afgang næste år. Efter mindre end fire år på posten vil 54-årige schweizer have mere tid til familie og privatliv.
Læs mere her

Det har gjort Haldor Topsøe verdenskendt
Katalysatorer er lige så vigtige for industrien, som enzymer er for din krop. Med katalysatorer kan man fremme og omdanne kemiske processer, og på den måde øge eller ændre en produktion til et bedre resultat. Det er til det marked, som danske Haldor Topsøe er blevet verdenskendte på at levere løsninger.
Læs mere her

Topsøes testamente
Haldor Topsøe grundlagde ingeniørvirksomheden, som bærer hans navn, med den tanke at skabe en virksomhed, som kunne bidrage til en bedre verden. Den grundtanke gennemsyrer på 73. år virksomheden, men også stifteren selv, der nærmer sig de 100 år.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar