fredag den 10. maj 2013

Nykredit planlægger at samle 1.400 arbejdspladser i nyt byggeri i Ørestad City

Hovedsædet forbliver på Kalvebod Brygge, men en række spredte funktioner planlægges samlet i Ørestad City i et nyt byggeri for at skabe effektive arbejdsgange, lavere omkostninger, samt at understøtte en fælles virksomhedskultur. Indflytning ventes at blive i 2017.

Nykredit planlægger at samle 1.400 arbejdspladser i et nyt byggeri i Ørestad City. Det nye vil afløse en række mindre lejemål, som Nykredit i dag har i København.

De centrale administrative funktioner bevares i hovedsædet Glaskuben, kundecenteret Krystallen og Kalvebod Brygge 47.

Vi har efterhånden så mange administrative funktioner spredt på både gamle og nyere adresser i København, at det giver mening at overveje at samle dem i et moderne effektivt og miljørigtigt kontorhus i Ørestad City. Det nye byggeri vil ligge optimalt på Kay Fiskers Plads, lige ved metroen og Fields, og være med til at skabe mere effektive arbejdsgange for medarbejderne, stordriftsfordele og i højere grad leve op til vores mål om at arbejde i miljørigtige bygninger, der mindsker klimapåvirkningen, siger koncerndirektør Bente Overgaard.

Jeg er glad for, at vi nu planlægger denne løsning, for det vil give medarbejderne bedre arbejdsforhold og for manges vedkommende en nemmere vej til arbejde, da både metro, motorvejen og Øresunds- og intercitytog passerer lige forbi, siger Bente Overgaard.

Byggeriet opføres af det norske pensionsselskab KLP, der også ejer grunden, og skal stå færdigt til indflytning i 2017. Bygningen bliver på 50.000 kvadratmeter, og Nykredits tanke er at leje sig ind på 30.000 kvadratmeter.

Aktuelt forberedes en arkitektkonkurrence, hvor et antal arkitektfirmaer indbydes til at komme med deres bud på byggeriet. Den endelige beslutning om flytningen tages i 2014, når der er afholdt licitation.

Kontakt:
Kommunikationsdirektør Nels Petersen, telefon 44 55 14 70/20 22 22 72

Læs mere her

tags: København, direktør, Øresund, metroen, Nykredit, virksomhed, motorvej, omkostninger, konkurrence, lejemål, miljø, 2014, miljørigtig,

1 kommentar:

  1. Hej søde,
                Tak for at dele en sådan nyttig blog. Virkelig! Denne blog er meget informativ for os, der indeholder mange oplysninger om byggefirma. Jeg kan godt lide dette indlæg. Besøg "miljørigtigt byggeri" , jeg håber, du måske kan lide vores service.

    Besøg her - http://www.boligfondenliab.dk/formaal.html


    Hilsen og tak,,

    SvarSlet