onsdag den 15. maj 2013

Tag på kursus og spar tid på regnskabet

Der er rigtig mange tal at holde styr på, når virksomhedens regnskab skal gøres op. På Køge Erhvervsservices regnskabskursus får deltagerne nu mulighed for at få styr på bilag, budgetter, årsregnskaber og indberetninger. Kurset starter den 4. juni kl. 18:00 21:30.

Køge Erhvervsservice holder et spændende regnskabskursus over fire tirsdage aftener i juni måned. Arne Thomsen fra Køge Handelsskole vil her give iværksættere og virksomheder vejledning i, hvordan man bygger et regnskab op fra bunden. Under kurset vil deltagerne få indblik i, hvordan man bogfører bilag, indberetter moms til SKAT og udarbejder budgetter.

Få styr på bogføring og budgetter
Som selvstændig kan man bruge adskillige ressourcer på regnskaber, og finder man det svært, ryger der hurtigt ekstra timer oven i. Timer som kunne bruges på andet og måske mere spændende arbejde i virksomheden. Med kurset får deltagerne en grundlæggende viden, som vil styrke deres evner til at optimere de daglige arbejdsprocedurer, når det drejer sig om økonomistyring.

Arne Thomsen har som underviser og tidligere økonomichef arbejdet med både store og små regnskabsopgaver. Han ved derfor, hvilke udfordringer kursusdeltagerne støder på i deres daglige arbejde i forbindelse med regnskaber, og det er netop de emner, kurset tager udgangspunkt i. Under kurset holder Arne Thomsen oplæg, og deltagerne får stillet praktiske opgaver. Der vil derfor være rig mulighed for at prøve kræfter med den viden, som tilegnes på kurset, inden man vender hjem til regnskaberne.

Underviser og økonomichef Arne Thomsen
Arne Thomsen underviser til daglig på Køge Handelsskole, har en HD i regnskab og en række ansættelser inden for økonomi bag sig, herunder også som økonomichef. Han har derfor bred erfaring med at vejlede og forklare økonomiens til tider kringlede verden, så ikke-regnskabsfolk også kan følge med.

Kurset er for alle i Køge eller Ringsted kommuner, som arbejder med økonomi og ønsker viden om, hvordan man bygger et regnskab op fra bunden.

Tilmelding senest den 3. juni til Erhvervskonsulent Jes Pettersson på e-mail: jes.pettersson@koege.dk eller telefon: 20 52 94 04.

Se programmet for regnskabskurset her: www.koegeerhvervsservice.dk/Kurser/Regnskabskursus

FAKTA
Kontakt:
Jes Pettersson, Erhvervskonsulent, Køge Erhvervsservice, telefon: 20 52 94 04
Arne Thomsen, Kursusleder, telefon: 28 74 95 53

Kurset starter tirsdag den 4. juni og løber over de tre efterfølgende tirsdage fra kl.18:00 til 21:30 på Galoche Allé 15, 1. sal i Den Hvide By.

Kurset koster 800,- kr. inkl. forplejning og materialer.

Køge Erhvervsservice er Køge Kommunes enhed, der tilbyder vejledning, arrangementer og kurser til Køges virksomheder og iværksættere. Køge Erhvervsservice har udviklet regnskabskurset i samarbejde med Ringsted kommune og Arne Thomsen.


Læs mere her

tags: økonomi, regnskab, Køge, selvstændig, virksomhed, Ringsted, moms, SKAT, ansættelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar