lørdag den 8. juni 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Kun hver femte får job via jobcenter

Forbund langer ud efter virksomhed efter jobcenterkritik
Dansk Metal anfægter udtalelser fra virksomheden Rolf Schmidt Industri Plast om, at der er mangel på kvalificerede industriarbejdere i trekantsområdet.
Læs mere her

Rektorer efterlyser ny eksamen
Gymnasiereformen kræver, at der skal undervises i innovation, men der må ikke eksamineres i det. Det har fået fl ere rektorer til at råbe vagt i gevær.
Læs mere her

Drømmen om fælles pensionskasse for ingeniører brast
Formanden for civilingeniørernes pensionskasse, DIP, ærgrer sig over, at ISP har indgået aftale med AP Pension - der er dyrere end DIP.
Læs mere her

Karrieren får et skub, når kollegaen taler udenlandsk
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/karrieren-faar-et-skub-naar-kollegaen-taler-udenlandsk-219 Ikke-dansktalende kolleger gavner karriere og faglig udvikling, viser IDA-analyse. Hos NOV Flexibles kunne de ikke forestille sig en hverdag udelukkende på dansk. Jobfinder
Læs mere her

Ingeniørpensionskasse slår sig sammen med AP Pension
Pensionskassen for Teknikum- og Diplomingeniører indgår administrativ aftale med AP Pension – selv om DIP, civilingeniørernes pensionskasse, sidste år inviterede dem til fusionforhandlinger.
Læs mere her

Stressbombe rammer finanssektoren
Trivslen i finanssektoren har ramt et nyt bundniveau i kølvandet på finanskrise, banklukninger og nedskæringer.Foto: KASPAR WENSTRUP
Læs mere her

Verdens rigeste kvinde i brutalt familieopgør
Den australske minedronning Gina Rineharts krig mod stedmor og børn får stridighederne i vores hjemlige Færch-klan til at ligne en skovtur – men familiefejder kan være gode for en virksomhed.
Læs mere her

Kun hver femte får job via jobcenter
Langt de fleste ledige finder job uden om den offentlige jobformidling, viser tal, som Dansk Arbejdsgiverforening har fundet hos Danmarks Statistik.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar