søndag den 9. juni 2013

Stor vækst i efteruddannelse 2010

Allerede nu har mange af landets førende virksomheder og organisationer tilkendegivet, at de vil satse meget på efteruddannelse i 2010. Det er en tydelig og logisk strategi med henblik på at skabe mere engagerede og kompetente medarbejdere, som kan løfte større og nye opgaver.

Aktiv Kurser / Probana er blandt landets førende uddannelsesudbydere indenfor ledelse, HR og kommunikation. Uddannelserne er udarbejdet sammen med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration.

Fri adgang til uddannelse og netværk
Uddannelserne er e-learning baserede, hvormed man har adgang til uddannelsen 24 timer i døgnet samt mulighed for at netværke med alle ledere, mellemledere og personaleansvarlige i større danske virksomheder. Blandt andet via vores Karriereforum, hvor du har kontakt til vores kursister og netværksdeltagere.

Se mere på www.probana.com/akursuskatalog.asp

Læs mere her

tags: 2010, uddannelse, virksomhed, erhvervslivet, efteruddannelse, Probana, kommunikation, strategi, organisation, videregående uddannelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar