onsdag den 12. juni 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Ingeniørvirksomheder tror på fremgang

Milliardær-klubben prøver igen på Vestegnen
Denne gang er den god nok. Aldo Petersen, medlem af Milliardærklubben, har endelig bemægtiget sig indflydelse i Brøndby IFs bestyrelse.
Læs mere her

Svær vej for ny bestyrelseslov
Andelen af kvinder i de danske bestyrelser har ikke rokket sig ret meget det seneste år, viser en rapport fra den internationale konsulentvirksomhed Alexander Hughes.
Læs mere her

Sådan får vi flere kvinder i bestyrelserne
Der skal stilles skarpt på, hvad det rent økonomisk betyder at få flere kvinder med i virksomhedernes bestyrelser. Mangfoldigheden skal være en del af samtlige bestyrelsesmøder i virksomhederne, siger tidligere reder i A.P. Møller, Thomas Thune Andersen.
Læs mere her

24 år og i første job: »Det nytter ikke, at jeg formulerer mig som én i 3. klasse«
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/24-aar-og-i-foerste-job-det-nytter-ikke-jeg-formulerer-mig-som-en-i-tredje-klasse-234 Nyuddannede Mette Svane Lassen har masser af fagrelevant erfaring at trække på i sin nytiltrådte stilling som projektingeniør i Niras. Til gengæld har hun skulle oppe sig på det sproglige. Jobfinder
Læs mere her

Ingeniørvirksomheder tror på fremgang
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ingenioervirksomheder-tror-paa-fremgang-231 Langt de fleste ingeniørvirksomheder har udsigt til fremgang i økonomien, viser undersøgelse. 43 procent forventer at ansætte flere ingeniører. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar