fredag den 28. juni 2013

Specialestuderende bytter viden for skrivebordspladser med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Sommerferien står for døren, og snart går mange af medarbejderne i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter på ferie. Det betyder ledige skrivebordspladser, der kan udnyttes af specialestuderende.

Hen over sommeren 2013 åbner Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter dørene for op til 12 specialestuderende, der får mulighed for at benytte ministeriets ferieramte faciliteter og sparre med ministeriets medarbejdere. Samtidig får ministeret den nyeste faglige viden inden for dørene.

I ministeriet lægger vi vægt på åbenhed på alle områder, derfor er jeg glad for, at vi nu rent fysisk kan åbne for specialestuderende. Det er en god mulighed for de specialestuderende for at få fællesskab og faglig sparring, ligesom vi herinde i ministeret kan lade os inspirere af ny og spændende viden inden for vores fagområder. Derfor er jeg glad for, at de studerende har taget godt imod initiativet , siger Carsten Hansen, minister for by, bolig og landdistrikter.

Syv studerende fra Roskilde Universitet og Københavns Universitet har allerede meldt deres ankomst og flere har vist interesse. En af dem, der har taget i mod tilbuddet er Soffia Steen Snorradottir fra Plan, By og Proces på Roskilde Universitet:
Min specialemakker og jeg er meget spændte på, hvordan det kommer til at foregå. Vi har snakket om, at det bliver godt for netværk, sparring og vejledning. Men det bliver også bare godt at have et sted at skrive hen over sommeren, hvor man også kan føle stor faglig tilknytning. I det hele taget føler jeg mig meget velkommen, når ministeriet viser interesse for vores specialeprojekt. siger Soffia Steen Snorradottir, specialestuderende.
Soffia skriver speciale om det offentlige systems påvirkning af planlægningsprocessen, og dermed planlæggerens muligheder for at planlægge med Blågårds Plads som case. De studerendes specialeemner er generelt meget forskellige, men har det til fælles, at de relaterer sig til ministeriets fagområder.

Initiativet skydes i gang med et introduktionsarrangement onsdag den 26. juni 2013 fra kl. 11-14, hvor departementschef Claes Nilas byder velkommen. De studerende kan være i ministeriet indtil starten af august.

Læs mere her

tags: København, 2013, Roskilde, studerende, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar