lørdag den 15. juni 2013

Dansk virksomhed tager del i svensk innovativ vækstsucces

Søgetjenesten FindCourses Global er udpeget som en af Europas hurtigst voksende og mest innovative virksomheder i e-learning-sektoren. Vækstsuccesen inkluderer den hurtigt voksende danske søgetjeneste finduddannelse.dk. Det uddannelsesteknologiske selskab Edxus Group præsenterer sammen med IBIS Capital sin top 20 liste på den årlige begivenhed EdTech 20 i London den 14. juni.

Den svenskfødte søgetjenestes mission er enkel og målbar. Vi hjælper virksomheder og fagfolk til at finde den rette uddannelse. Vi har tidligere modtaget priser som den svenske Gazelle fra Dagens Industri, men EdTech 20 er endnu større og giver os en velfortjent international anerkendelse, siger Mattias Säker, CEO utbildning.se.

Mattias mener, det har været en fordel for virksomheden, at den i stedet for at bygge et globalt brand i sin internationale ekspansion, har valgt at arbejde med lokale brands på hvert marked herunder den danske søgetjeneste finduddannelse.dk, der drives af datterselskabet Finduddannelse Danmark.

Finduddannelse Danmark er begejstret over den flotte nominering. Vi er stolte over nomineringen. Det er en fundamental del af vores virksomhedsstrategi og kultur at konstant tænke i nye løsninger og udvikle vores produkter i tråd med moderne it-brugeres behov. Nomineringen bekræfter os i, at vi skal blive ved med udfordre os selv og vores produkter , siger Jesper Petersen, direktør for Finduddannelse Danmark.

Nomineringer til EdTech 20 er gået til virksomheder i hele Europa. Virksomhederne er vurderet af et brancheførende panel, der har set på faktorer som: Innovation, markedseffekt og omsætningsvækst i det forløbne år.

###

Finduddannelse Danmark står bag søgetjenesten finduddannelse.dk, der samler markedet for kurser og efteruddannelse. Med godt 4000 kurser formidler Finduddannelse Danmark hver dag kontakten mellem hundredvis af private og offentlige kursusudbydere og potentielle kursister.

FindCourses Global indgår i Educations.com Media Group, som i dag har ca. 100 medarbejdere fordelt i virksomheder i Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Tyskland og Holland

FindCourses Global er i fortsat udvikling og har en ambition om at være en milliard virksomhed i løbet af de kommende 5 år.

Mattias Säker vil modtage prisen ved ceremonien på London Business School, fredag den 14. juni.

Læs mere her

tags: Danmark, Norge, Tyskland, Europa, Storbritannien, Holland, direktør, uddannelse, London, datterselskab, omsætning, virksomhed, nominering, teknologi, Finland, efteruddannelse, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar