lørdag den 1. juni 2013

Søgemaskine gør livet lettere for KU-studerende

Coursefinder gør det nu muligt for studerende på Københavns Universitet, at søge sig frem til spændende valg- og tilvalgsfag.

Når studerende fra Københavns Universitet skal vælge tilvalgsfag for næste semester er der hjælp at hente. Coursefinder søgemaskine for valgfag på universiteterne har netop fået alle KU s valgfag med. Det der gør Coursefinder unik er, at søgemaskinen ikke blot søger på fagenes titel, men søger alt information om fagene igennem, og derefter viser den studerende de mest relevante fag.

Beta-version
Coursefinder har allerede været i luften i beta-udgave i en måned, hvor det har været muligt at søge på fag fra CBS, ITU, DTU og Malmö Universitet. Snart vil også RUC og Lund Universitet komme med.
Søgemaskinen og de tilhørende features bliver ligeledes optimeret konstant. Der vil eksempelvis snart blive mulighed for, at studerende kan bedømme og kommentere valgfag, ligesom man vil blive foreslået fag der ligner .

Fra studerende, til studerende
Coursefinder er lavet af to studerende der var frustrerede over de nuværende kursuskataloger. Disse giver kun i ringe grad mulighed for at søge sig frem til de spændende fag, og kun på ét universitet ad gangen. Derfor besluttede de sig for at lave en søgemaskine, hvor det muligt at søge valgfag på tværs af alle universiteterne i København og Skåne.

Læs mere her

tags: København, Skåne, DTU, studerende, søgemaskine, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar